Twijfelachtige werking, steeds nieuwe virussen en ziekteverwekkers: worden we straks dagelijks gevaccineerd? – Frontnieuws

twijfelachtige-werking,-steeds-nieuwe-virussen-en-ziekteverwekkers:-worden-we-straks-dagelijks-gevaccineerd?-–-frontnieuws

06-04-21 09:00:00,

Het is zes weken geleden dat Albert Bourla, CEO van de Biontech-partner Pfizer als fabrikant van ’s werelds meest verspreide en daarom in zekere zin als het “meest beproefde” (of ten onrechte als het veiligste) vaccin beschouwt, tegenover de Amerikaanse zender NBC het ongelooflijke toegaf: op de vraag of bescherming tegen de bekende en toekomstige mutaties kon worden verondersteld, antwoordde hij dat men nog maar aan het begin stond van een reeks studies om de werkzaamheid van het huidige vaccin te testen; wellicht moest er een 3e vaccinatie komen – maar pas wanneer de gegevens beschikbaar zijn.

In het Oostenrijkse parlement confronteerde FPÖ-leider Herbert Kickl onlangs bondskanselier Sebastian Kurz met deze ontmaskerende uitspraken – aangezien hij, net als de regering in dit land, zijn eigen volk onwrikbaar het heil van vaccinatie heeft beloofd als garantie voor bescherming en een vroegtijdig einde van de pandemie. De interviewuitspraken van de Pfizer-baas doen dit meer dan twijfelachtig lijken: wat betreft de waarschijnlijkheid dat gevaccineerden ook na de tweede dosis nog infectieus zijn, kon Bourla slechts ontwijkend verwijzen naar studies en nog te verwachten bevindingen uit Israël; hij meent dat het infectierisico gering is, maar dit moet nog door gegevens worden bewezen. Er is dus geen enkele zekerheid over steriele immuniteit, bericht Jouwatch.

Wat het risico van herinfectie betreft – d.w.z. onvolledige of slechts zeer kortstondige bescherming door vaccinatie – verklaarde de Pfizer-baas opnieuw dat dit waarschijnlijk pas over enkele maanden aan de hand van klinische studies kan worden beoordeeld. Dus de conclusie van het interview, naast de nieuwe bekentenis van een grootschalig menselijk experiment dat inderdaad aan de gang is, waarbij de jarenlange testfase die eigenlijk wordt voorgeschreven voor inentingen, is vervangen door een experimentele koude start ten koste van de wereldbevolking: We weten niets – alles is puur giswerk, speculatie, doelgericht optimistisch wensdenken.

Hoe durven politici in Duitsland en andere landen in deze situatie hun burgers mogelijk ongegronde of valse hoop te geven en hen vooral de bizarre bereidheid te ontlokken offers te brengen voor een hernieuwde hardcore lockdown tegen de beloften dat daarna – uiterlijk tegen de zomer – weer “normaliteit” mogelijk zal zijn? En hoe kunnen zij – wat hoe dan ook in strijd is met de grondrechten – de gevaccineerden privileges in het vooruitzicht stellen in ruil voor bewijzen van immuniteit en vaccinatiebewijzen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: