Amerika: De Jacht op Uw kinderen is geopend. – CommonSenseTV

amerika:-de-jacht-op-uw-kinderen-is-geopend.-–-commonsensetv

07-04-21 02:39:00,

Vaccinatie tegen het coronavirus.  Covid19-vaccin.  Arts vaccineert kind-COVID-19 vaccin voor kinderen-ss-featured

Het bereiken van groeps-immuniteit is niet mogelijk zonder een COVID-19-vaccin voor kinderen . Dit betekent een grote deuk in de inspanningen voor de groepsimmuniteit, aangezien kinderen onder de 18 jaar ongeveer 22% van de Amerikaanse bevolking uitmaken. Deskundigen schatten dat de vereiste immuniteitsdrempel voor het coronavirus tussen 70-90% van de gehele populatie gevaccineerd vereist. Dit betekent dat kinderen vaccinatie moeten krijgen om dit evenwicht te bereiken.

COVID-19 treft ook kinderen

Bovendien kregen meer dan 13.500 kinderen coronavirusinfecties vanaf maart 2021. Buiten dat aantal stierven meer dan 260 kinderen. Helaas moeten vaccins die beschikbaar zijn voor volwassenen nog niet worden goedgekeurd voor gebruik door kinderen. Om FDA-goedkeuring te krijgen, zijn afzonderlijke testresultaten voor de leeftijdsgroep vereist. Terwijl medicijnfabrikanten zoals Pfizer en Moderna al begonnen zijn met klinische onderzoeken voor kinderen, zullen de resultaten maanden in beslag nemen om te voltooien en te analyseren.

WCPM2015 - Octavio Ramilo (USA)

Octavio Ramilo

Octavio Ramilo, hoofd infectieziekten in het Nationwide Children’s Hospital in Ohio, is het ermee eens dat kinderen eerder moeten worden gevaccineerd. “We moeten zeker kinderen laten vaccineren als we terug in de buurt van het ¨oude¨ normaal willen komen”, zei hij. Bovendien zal groeps-immuniteit niet plaatsvinden tenzij kinderen ook worden beschermd tegen COVID-19. “Het is moeilijk in termen van cijfers (immuniteit) te spreken als je kinderen niet gaat vaccineren”, zegt Adam Ratner, hoofd van de pediatrische infectieziekten in het Hassenfeld Children’s Hospital in New York.

Nederlandse Staatspropaganda: Waarom worden jongeren onder de 18 (NOG) niet ingeënt?

Testen op COVID-19-vaccins voor kinderen Lopend

Momenteel kunnen alleen Amerikanen van 16 jaar en ouder vaccins ontvangen van Pfizer en partner BioNTech SE. Moderna en Johnson & Johnson staan ​​alleen vaccinaties toe voor mensen van 18 jaar en ouder. Ondertussen hebben het VK en de EU de vaccins van AstraZeneca en Oxford University voor volwassenen van 18 jaar en ouder goedgekeurd.

Afgelopen donderdag zei Pfizer dat het vaccinproeven is gestart voor kinderen van 6 maanden tot 11 jaar oud. Meer dan 2000 kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar namen deel aan één onderzoek.

Nu vraag ik mezelf af, wat voor ouders hier hun kinderen voor beschikbaar stellen? En staan deze kinderen nog wel onder voogdij van hun biologische ouders?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: