Het Economisch Wereldforum promoot het ‘Smart Masker’ van de toekomst dat je waarschuwt als je het vergeet te dragen – Frontnieuws

het-economisch-wereldforum-promoot-het-‘smart-masker’-van-de-toekomst-dat-je-waarschuwt-als-je-het-vergeet-te-dragen-–-frontnieuws

07-04-21 07:52:00, Fotocollage, links © WEC-McCrickard (CC BY-NC-SA 2.0) Het World Economic Forum promoot een ‘slim masker’ dat je ademhaling volgt en je via een app waarschuwt als je het verkeerd draagt of helemaal vergeet te dragen.

De globalisten achter de Great Reset promoten nu een ‘slim mondkapje’ dat elke ademhaling van de drager bijhoudt.

In een videoclip die vanochtend op het officiële Twitter-account van het WEF is geplaatst, wordt het “masker van de toekomst” aangeprezen, dat is ontworpen door het Chinese bedrijf CirQ Technologies.

Summit News meldt dat het slimme masker je vertelt wanneer je het moet wassen, of je het goed draagt, en je waarschuwt via een sensor die is gekoppeld aan een mobiele telefoon-app wanneer je het thuis hebt gelaten.

Ook de milieuvoordelen van het masker worden aangeprezen, omdat het zou leiden tot een vermindering van het aantal wegwerpmaskers dat op stortplaatsen terechtkomt.

Het feit dat het masker kan bijhouden of u het al dan niet draagt, heeft sommige respondenten doen suggereren dat het uiteindelijk kan worden gekoppeld aan een sociaal kredietsysteem in Chinese communistische stijl.

In China heeft de staat zijn systeem voor het opsporen van Coronavirussen al gekoppeld aan zijn sociale kredietscore, waarbij straffen worden uitgedeeld aan personen die geen mondkapje dragen of sociale afstandsregels overtreden.

Een andere Twitter-gebruiker merkt op hoe in het promotiefilmpje onbedoeld wordt toegegeven dat kooldioxide een belangrijke bedreiging voor de gezondheid is als gevolg van te veel mondkapjes dragen.

The mask of the future.

Submit your solution to the world’s most pressing challenges, on UpLink: https://t.co/w1KkdJSWsW @WEFUpLink #GTGS21 pic.twitter.com/dBKNUfflZE

— World Economic Forum (@wef) April 7, 2021

De miljardairsclub van Davos lijkt zijn agenda vast te pinnen op het ‘nieuwe normaal’ dat een toekomst van permanente maskermandaten is.

Zoals reeds eerder benadrukt, beweert de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab, in zijn boek, Covid-19: The Great Reset, dat de wereld “nooit” meer normaal zal worden.

Schwab maakte ook duidelijk dat transhumanisme een integraal onderdeel is van “The Great Reset” toen hij zei dat de vierde industriële revolutie zou “leiden tot een samensmelting van onze fysieke,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: