Professor Cahill: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’

professor-cahill:-‘gevaccineerde-70-plussers-sterven-waarschijnlijk-binnen-2-tot-3-jaar’

07-04-21 12:46:00,

Homepagina » Mens en Dier » Professor Cahill: ‘Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar’

Foto: Dolores Cahill (Videostill Brand New Tube/Oracle Films)

in Mens en Dier 7 april 2021 11:55

Het hele coronaverhaal is een leugen, zegt immunoloog en moleculair bioloog Dolores Cahill. Men beweert dat het coronavirus dodelijk is, dat er geen behandeling is, dat we afstand moeten houden en mondkapjes moeten dragen en dat het mRNA-vaccin tegen corona veilig en effectief is.

Dat is het niet, aldus Cahill, die verbonden is aan de World Freedom Alliance. De coronavaccins veroorzaken volgens haar veel schade en zullen de komende jaren alleen maar meer schade toebrengen.

“Mensen ouder dan 70 die één van deze mRNA-vaccins nemen, zullen waarschijnlijk binnen twee tot drie jaar sterven,” zegt professor Cahill in onderstaand filmpje. “Als je dertiger bent en je neemt het mRNA-vaccin zul je binnen vijf tot 10 jaar sterven. Waarschijnlijk zul je daarnaast last krijgen van allergieën, neurocognitieve stoornissen en ontstekingen, en onvruchtbaar worden.”

This is Professor Dolores Cahill, from University College Dublin – She has a degree in Molecular Genetics from Trinity College Dublin (1989) and her PhD in Immunology from Dublin City University in 1994 pic.twitter.com/JGM7N8E64r

— Dustin PREM-SINGH-Penner (@Dustinpenner25) April 6, 2021

Tientallen jaren

De immunoloog waarschuwt al maanden voor de risico’s van coronavaccins. Eerder zei ze dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen, maar dat zo’n vaccin nog nooit is goedgekeurd.

Voordat de mRNA-vaccins op grote schaal werden uitgerold, zei de professor te verwachten dat veel mensen last zouden krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zouden sterven. “Mensen kunnen heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven. Ik zou het vaccin niet nemen.”

4.8 76 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: