Texas verbiedt vaccinatiepaspoort nu corona na stoppen maatregelen bijna weg is – Xandernieuws

texas-verbiedt-vaccinatiepaspoort-nu-corona-na-stoppen-maatregelen-bijna-weg-is-–-xandernieuws

07-04-21 07:45:00,

De stadions in Texas zitten weer vol, met nul gevolgen voor het zogenaamde aantal ‘besmettingen’. (Afbeelding (illustratief): (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Undercover filmpje onthult hoe Franse elite zich helemaal niets aantrekt van de maatregelen die ze het volk hebben opgelegd

—————————————————————————————————————————————–

Texas is sinds 1 maart weer ‘back in business’. Bijna alle corona maatregelen werden opgeheven, en de samenleving draait weer zo goed als normaal. En dan weten geïnformeerde mensen inmiddels wat er gebeurt: dan verdwijnen ook de laatste restjes corona als sneeuw voor de zon. Dr. Anthony ‘mask’ Fauci kon gisteren niet verklaren waarom het zonder lockdowns, mondkapjes, social distancing en avondklokken zo goed gaat in Texas. Herstel: hij wilde het niet verklaren, omdat hij dan had moeten toegeven dat die maatregelen enkel zijn bedoeld om het grootste bedrog ooit in stand te houden. De gouverneur van Texas, Greg Abbott, bevestigt nu de status van Texas als ‘vrijstaat’ door verplichte vaccinatiepaspoorten te verbieden.

Abbott is voorstander van vaccinaties, waar er eind deze week in zijn staat 13 miljoen van zullen zijn verstrekt. Hij benadrukte in een verklaring echter dat vaccinaties altijd vrijwillig moeten blijven en nooit opgelegd mogen worden. ‘We blijven vaccineren… en zullen dat doen zonder inbreuk te maken op de persoonlijke vrijheden van de Texanen.’

Daarom vaardigde hij een executive order uit die stelt dat een door de federale overheid uitgevaardigd bewijs van vaccinatie of een vaccinatiepaspoort niet mag worden vereist om toegang te krijgen tot allerlei instanties en organisaties. Dat geldt ook voor dienstverleners die op wat voor wijze dan ook subsidie van de overheid krijgen. De enige uitzondering op de regel zijn verpleeghuizen en zorginstellingen. (1)

Texas onttrekt zich aan pandemie-hoax maatregelen

Texas hief tot groot ongenoegen van Washington en dr. Fauci op 1 maart de lockdowns en mondkapjesplicht op. Horeca en andere bedrijven mochten weer open, en de mensen mochten weer terugkeren naar normaal. Internationale ‘experts’, politici en media voorspelden verwoestende gevolgen voor de volksgezondheid, maar het exacte tegendeel gebeurde. Alle statistieken, die net als in Florida door de veel lossere maatregelen toch al een stuk beter waren dan die van ‘strenge’ blauw (Democratische) staten, gingen nog verder naar beneden.

Ondertussen kampen de blauwe staten, die de strengste maatregelen hebben,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: