Texas wordt tweede VS-staat die vaccinpaspoorten verbiedt – Frontnieuws

texas-wordt-tweede-vs-staat-die-vaccinpaspoorten-verbiedt-–-frontnieuws

07-04-21 09:08:00,

De gouverneur van Texas, Greg Abbott, heeft een verbod op zogeheten vaccinatiepassen ingevoerd. Eerder heeft Florida hetzelfde gedaan, meldt RT.

Vaccinpassen, waarover in Nederland en andere landen wordt gesproken, houden in dat alleen mensen die zich als proefkonijnen hebben onderworpen aan de experimentele gen-therapie Covid-19 vaccins van de farmaceutische Goliath’s mogen reizen of bijvoorbeeld naar restaurants gaan.

Maar in Florida heeft gouverneur Ron DeSantis onlangs een dergelijke discriminerende behandeling verboden, en nu komt ook Texas met een soortgelijk verbod.

Bij de aankondiging van het verbod verklaarde de gouverneur van Texas, Greg Abbott, dat geen enkele overheidsinstantie in de staat nog “vaccinpassen” mag eisen.

“Vertrap onze persoonlijke vrijheden niet”, waarschuwde de gouverneur, die duidelijk maakte dat hij tegen het idee van verplichte inenting is.

“Elke dag keren Texanen terug naar de normale situatie omdat meer mensen de verspreiding van Covid-19 krijgen (en er immuun voor worden)”, verklaarde Abbott.

It has now been 26 days since March 10th, when Texas “reopened 100%” with no statewide mask mandate; it has been 34 days since @GovAbbott announced the reopening.

So far, so good.

“Cases,” positivity rate, hospital and ICU patients with COVID-19, and deaths are all down. pic.twitter.com/XDqRBjrK08

— Will Franklin (@WILLisms) April 5, 2021

Ondertussen heeft Anthony Fauci, de Coronasgoeroe van de Biden-regering, zijn ongenoegen geuit over de manier waarop Texas de Corona’pandemie’ aanpakt.

“Het lijkt wel 2019”, zei hij geschokt, terwijl hij opmerkte dat bars en restaurants in Florida en Texas overspoeld werden door mensen die hun lang uitgestelde recht vierden om buiten hun huizen bijeen te komen.

Desondanks is het aantal besmettingsgevallen in de twee staten gedaald – iets wat volgens Fauci te wijten is aan een “vertraging”.

Toen onlangs in Florida het verbod op het vaccinpaspoort werd ingevoerd, werd de gouverneur er in de mainstream media van beschuldigd “rechts” te zijn en “de waarheid te ontkennen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: