Waarom zijn mensen zo gek op proefkonijnen te zijn? – Frontnieuws

waarom-zijn-mensen-zo-gek-op-proefkonijnen-te-zijn?-–-frontnieuws

07-04-21 02:41:00, Foto via Off-Guardian Ongeveer twaalf uur geleden passeerde ik een soort persoonlijke mijlpaal: Ik vond, en las, een extatisch Facebookbericht van de twintigste persoon die ik ken die een dosis heeft gekregen van een van die experimentele medicijnen die de Amerikaanse regering, ten koste van honderden miljoenen dollars van ons geld, ons probeert over te halen om los te laten op ons immuunsysteem.

Ja – ik heb die bizarre uitbarstingen van opluchting en borstklopperij bijgehouden van de laatste slachtoffers van de Coronavirus-coup. Om eerlijk te zijn, ze verbijsteren me. En maken me woedend, schrijft Michael Lesher op Off-Guardian.

Eerst kon ik niet geloven dat iemand zich erop zou beroemen een menselijk proefkonijn te worden zonder een cent compensatie te krijgen, alleen maar om de winsten van een bedrijf-camorra te vergroten. Toen kon ik niet geloven dat ik vijf van zulke berichten op Facebook zou vinden. Toen wedde ik met mezelf dat ik er nooit tien zou tegenkomen.

Nou, nu heb ik er twintig gezien.

Twintig verschillende mensen die opscheppen over het feit dat ze zichzelf overleveren aan de grootste, en misschien wel de gevaarlijkste, medische zwendel van mijn leven.

Dus wat is het volgende? Zullen mensen die ik ken ademloze Facebook-posts gaan maken telkens als ze arsenicum slikken of vliegtuiglijm snuiven? Gaan ze publiekelijk opscheppen over het doorwaden van chemische stortplaatsen? Moet ik ze toejuichen als ze dat doen?

Of proberen deze indiscrete mensen mij ervan te overtuigen – door hun stem te lenen aan de hysterie in de media over vaccins die geen vaccins zijn, voor een noodsituatie die geen noodsituatie is – dat als we een bende serumpushers met onze celstructuur laten spelen, we onszelf op de een of andere manier op de korte weg naar het paradijs zullen vinden?

Als dat is wat ze van plan zijn, moeten ze nog veel meer overtuigingskracht hebben.

Want het hele ding is bizar.

Om te beginnen heeft de Centers for Disease Control and Prevention op dit moment al 1.909 Amerikaanse zielen geregistreerd voor wie deze “vaccins” werkelijk een ticket naar het paradijs waren – in meer prozaïsche taal, naar het mortuarium. Bij het verdoezelen van dit feit, hebben mijn Facebook “vrienden” een numerieke paradox op hun handen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: