Ziektecijfer bij het NHS-personeel na de Covid-vaccinatie “ongekend” – CommonSenseTV

ziektecijfer-bij-het-nhs-personeel-na-de-covid-vaccinatie-“ongekend”-–-commonsensetv

07-04-21 12:49:00,

De medisch directeur van een ziekenhuis in het Verenigd Koninkrijk heeft zich dapper uitgesproken tegen het niet melden van de realiteit van morbiditeit als gevolg van de uitrol van Covid-19-vaccinaties in het hele Verenigd Koninkrijk aan NHS-personeel.

Should Doctors Get the Required Covid Vaccination? – So whats up? – Jioforme

Dr. Polyakova, de medisch directeur van een ziekenhuis in Kent, heeft gezegd dat het “ziektecijfer na vaccinatie ongekend is” onder NHS-personeel, en bevestigt dat sommigen zelfs neurologische symptomen hebben die een “enorme impact hebben op het functioneren van de gezondheidsdienst. ”.

De arts, die de afgelopen drie jaar is doorgegroeid naar de medische leiding van het ziekenhuis, zegt dat ze worstelt met het ‘niet melden’ van bijwerkingen op de Covid-vaccins onder NHS-personeel, en verduidelijkte dat de jonge en gezonde mensen ontbreken op het werk voor weken na ontvangst van een dosis van het experimentele vaccin Pfizer of AstraZeneca.

“Sommige hebben zelfs medische behandeling nodig”, zei Dr. Polyakova, “Hele teams worden eruit gehaald terwijl ze samen het vaccin gingen halen”.

In antwoord op de opkomende vraag om Covid-19-vaccinatie verplicht te maken voor NHS-personeel, zei Dr.Polyakova:

“Verplichte vaccinatie is in dit geval stom, onethisch en onverantwoordelijk als het gaat om de bescherming van ons personeel en de volksgezondheid. We bevinden ons in de vrijwillige fase van vaccinatie en het personeel wordt aangemoedigd om een ​​product zonder vergunning te nemen dat gevolgen heeft voor hun onmiddellijke gezondheid.

“Ik heb directe ervaring met personeel dat vooralsnog na vaccinatie positief getest is op covid en waarschijnlijk doorgeeft. Er wordt duidelijk gesteld dat deze vaccinproducten geen immuniteit bieden of de overdracht stoppen.

‘Dus waarom doen we het? Er zijn geen lange termijn veiligheidsgegevens beschikbaar en voor deze producten is alleen een noodvergunning vereist. Wat ik hiermee bedoel is dat er op lange termijn nadelige effecten kunnen zijn die de hele gezondheidssector in gevaar kunnen brengen”

Zowel de Pfizer als de AstraZeneca-prik hebben alleen een vergunning voor gebruik in noodgevallen, zoals bevestigd door Dr. Polyakova. Dit betekent dat de fabrikant van het vaccin, in dit geval Pfizer of AstraZeneca, niet aansprakelijk is voor enig letsel of nadelige gevolgen die kunnen optreden bij de ontvanger van hun product.

De medisch directeur steekt haar mening niet onder stoelen of banken en vergelijkt de dwang en het verplicht stellen van experimentele medische behandelingen voor NHS-personeel met een nazi-dystopie –

“Griep is een enorme jaarlijkse doodsoorzaak,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: