Harvard vaccinexpert legt uit waarom COVID-vaccin NIET nodig is voor veel mensen, en “daagt” andere deskundigen uit om het tegendeel te bewijzen – Frontnieuws

harvard-vaccinexpert-legt-uit-waarom-covid-vaccin-niet-nodig-is-voor-veel-mensen,-en-“daagt”-andere-deskundigen-uit-om-het-tegendeel-te-bewijzen-–-frontnieuws

08-04-21 10:46:00, Professor Martin Kulldorff Harvard medisch professor en vaccin veiligheidsexpert legt uit waarom hij gelooft dat het Covid-19 vaccin niet nodig is voor de meeste mensen en kinderen.

Martin Kulldorff is een “pro-vaccin” medisch professor en wetenschapper aan Harvard die iets heeft meegemaakt wat veel van zijn collega’s ook hebben meegemaakt tijdens deze pandemie, censuur en hoon. Het is iets wat hij voorheen nog nooit heeft meegemaakt, vooral omdat hij een erkend deskundige op zijn gebied is, maar Covid heeft een grootscheepse aanval ontketend op wetenschappers, artsen en journalisten die informatie, gegevens, wetenschap of zelfs maar een mening naar voren brengen die vraagtekens zet bij de beweringen van regeringen en de maatregelen die zij nemen en hebben genomen in een poging om, wat zij zeggen, “de verspreiding van Covid een halt toe te roepen”. Er zijn veel wetenschappelijke gegevens waaruit blijkt dat lockdowns, bijvoorbeeld, niets doen om de verspreiding van Covid tegen te gaan en uiteindelijk meer mensen doden dan het virus zelf, en vele andere problemen veroorzaken die zelfs verder gaan dan de gezondheid. Er zijn reeds tientallen van dergelijke studies gepubliceerd.

Kulldorff tweette onlangs het volgende:

Denken dat iedereen gevaccineerd moet worden is net zo wetenschappelijk onjuist als denken dat niemand dat moet. Covid-19 vaccins zijn belangrijk voor senioren met een hoog risico en hun verzorgers. Degenen met een eerdere natuurlijke infectie hebben het niet nodig. Kinderen ook niet.

Hij tweette onlangs ook:

Nadat ze beschermd waren terwijl de arbeidersklasse aan het virus werd blootgesteld, willen gevaccineerde #Zoomers nu vaccinpaspoorten waarbij immuniteit van eerdere besmetting niet meetelt, ondanks sterker bewijs van bescherming. Nog een aanval op werknemers.

Kulldorff is zeer uitgesproken geweest in zijn overtuiging dat degenen die het idee van vaccinpaspoorten promoten niets dan kwaad doen en dat censuur van discussies over vaccins het echte probleem is.

Nogmaals, Kulldorff is niet tegen vaccins, in feite steunt hij ze. Maar wat Covid betreft, gelooft hij dat de mensen die geïnfecteerd zijn, wat waarschijnlijk meer dan een miljard mensen wereldwijd zijn, reeds immuniteit tegen het virus hebben ontwikkeld. Wat de doeltreffendheid van het vaccin betreft, weten we nog steeds niet hoe doeltreffend het is om de verspreiding te stoppen.

Er zijn verschillende studies die laten doorschemeren wat de professor bedoelt, namelijk dat degenen die met Covid besmet zijn geweest jarenlang,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: