Knut Wittkowski, epidemioloog: we hadden op natuurlijke wijze binnen 6 weken kudde-immuniteit kunnen bereiken – Frontnieuws

knut-wittkowski,-epidemioloog:-we-hadden-op-natuurlijke-wijze-binnen-6-weken-kudde-immuniteit-kunnen-bereiken-–-frontnieuws

08-04-21 06:56:00,

In een interview met Alliance for Natural Health International zegt epidemioloog Knut Wittkowski, Ph.D., dat het beschermen van de meest kwetsbaren tegen een virus, terwijl men de infectie door gezonde bevolkingsgroepen laat lopen, de snelste manier is om kudde-immuniteit te bereiken.

Waarom houden regeringen vast aan lockdowns of de dreiging daarmee, terwijl steeds meer blijkt dat lockdowns geen levens redden? Zullen lockdowns, die alleen bedoeld waren om de curve af te vlakken, nu terzijde worden geschoven omdat Covid-19 vaccins als het wondermiddel worden beschouwd?

Knut Wittkowski, Ph.D. is een eminent wetenschapper met een lange carrière als biostatisticus en epidemioloog. Hij was een van de eersten die aandacht vroeg voor de dwaasheid van lockdowns. Zijn belangrijkste aanbevelingen om de meest kwetsbaren in een vroeg stadium te beschermen of te behandelen en tegelijkertijd de infectie bij gezonde bevolkingsgroepen haar normale verloop te laten nemen, die al in maart 2020 werden geformuleerd, zouden later de basis vormen voor de Great Barrington Verklaring.

ANH-Intl oprichter en chief scientific officer Rob Verkerk Ph.D. sprak een jaar later met Wittkowski en vroeg hem of hij zich als wetenschapper gecensureerd voelde, waar we staan in de epidemie, welke rol vaccins wel of niet spelen, waar we ons echt zorgen over moeten maken bij nieuwe varianten, en welke oplossingen ons volgens hem uit de huidige situatie zouden kunnen helpen. Hieronder staat het interview en daaronder staan in het Nederlands vertaalde, getranscribeerde uittreksels die per onderwerp zijn gerangschikt.

Over censuur

Wittkowski voelt zich niet gecensureerd. Maar net als veel andere wetenschappers die het narratief niet napraten, voelt hij zich ook niet gehoord.

Covid is gewoon een slechte griep?

“Het virus heeft zich niet anders gedragen dan enig ander respiratoir ziektevirus. Als we in januari niet de mogelijkheid hadden gehad om het virus te sequencen, en hadden vastgesteld – oeps! – het is geen influenza, het is Corona, dan hadden we het niet eens gemerkt. Het zou gewoon een andere griep zijn geweest.

Dus mensen raakten er erg van in de war en waren er bang voor. Vooral na het zien van… veel oudere mensen die stierven in verpleeghuizen”.

Lockdowns waren bedoeld om de curve af te vlakken, toch?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: