Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (II) – CommonSenseTV

vaccinatie?-het-virus-bestaat-niet!-(ii)-–-commonsensetv

08-04-21 06:56:00,

 

Artsen dienen medicijnen toe waarvan ze weinig weten, aan patiënten waarvan ze minder weten, om ziekten te genezen waarvan ze niets weten.

Voltaire*

Via de gekochte mainstream media is de massa wijsgemaakt dat zij continu worden belaagd door een onzichtbare vijand; vijandige virussen of bacteriën die van buitenaf het lichaam binnen willen dringen en ons ziek maken, niet zelden tot de dood erop volgt. Deze bedreiging door externe ziektekiemen is een nagenoeg onwrikbaar geloof in de reguliere medische wetenschap. Dit valse angstgeloof vindt zijn oorsprong bij een van de grootste fraudeurs, leugenaars en plagiarissen in de geschiedenis. Voor persoonlijk aanzien en rijkdom verkocht hij zijn ziel aan de duivel met talrijke slachtoffers in het kielzog. Geholpen met het geld van de elitaire wereldtop verkreeg hij de status die hij ambieerde. In ruil daarvoor werd de mensheid overgeleverd aan een monster van Frankenstein; een monster zó kwaadaardig dat het, anno 2021, de gehele mensheid bedreigt met het afnemen van haar persoonlijke gezondheid, vrijheid en zelfbeschikking. In het vorige deel is aangetoond dat het bestaan van het coronavirus nimmer is bewezen en ook niet bewezen kan worden. Dit deel gaat over de daaraan ten grondslag liggende, onware virus- of microbetheorie die gebaseerd is op grootschalige fraude en bedrog door persoonsgestoorde mensen.

Het gouden kalf van de pillendraaiers
De Franse microbioloog Louis Pasteur (1822-1895) is de vader van de microbetheorie en de daaruit voortvloeiende praktijk van vaccineren. Deze theorie stelt dat we voortdurend belaagd worden door allerlei ziekmakende vijanden van buitenaf zoals bacteriën, virussen en schimmels. Wij zouden hier weinig tegen kunnen doen. Een ‘expert’,  een dokter kan dat wél. Hij alleen kan deze kleine terroristen doden met gepatenteerde antibiotica, antiseptica en bovenal vaccins.

Ziedaar: een miljardenindustrie was geboren en Pasteur zélf werd rijk, zéér rijk: “Het werk hielp hem en zijn Pasteur Instituut puissant rijk te worden” (The Independent, “Pasteur Told Lies about Vaccines“, 14-02-’93). De farmaceutische industrie volgde op de voet.

De man achter het masker van ‘de wetenschapper’
Deze rijkdom, tezamen met zijn politieke vrienden verschaften Pasteur macht en invloed. In zijn niets ontziende ambitie gebruikte hij mensen als pionnen maar bleek zijn eigen nalatenschap uiteindelijk de ultieme meesterzet in het schaakspel van de bezitters van deze wereld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: