Vreemde wormachtige vezels aangetroffen in standaard mondkapjes –

vreemde-wormachtige-vezels-aangetroffen-in-standaard-mondkapjes-–

08-04-21 10:06:00,

Het klinkt als sciencefiction, maar het is realiteit. Door veel onafhankelijke onderzoekers over de hele wereld zijn er vreemde, microscopisch kleine en uit zichzelf bewegende vezels aangetroffen in de bekende blauwe covid mondkapjes. Het is nog te vroeg om precies te zeggen wat deze vezels zijn, maar ze lijken duidelijk op Morgellons – ze zijn zowel synthetisch als van zichzelf bewust.

maskervezels

Overal op het internet duikt er materiaal op dat het bestaan van deze maskervezels aantoont. Video na video laat onweerlegbaar bewijs zien dat er vreemde, nieuwe wormachtige vezels, zwarte strengen en draadachtige objecten zijn ingebed in de katoenen maskers die massaal zijn gemaakt voor de covid-plandemie.

Onafhankelijke onderzoekers van over de hele wereld kopen eenvoudige microscopen, plaatsen de maskers onder de lens en zien dan werkelijk schokkende dingen. Er zijn, verspreid over de stof, allerlei rare, dunne strengen, overwegend zwart, die door hun wil lijken te bewegen.

Deze maskervezels zijn heel anders dan de rest van het katoenen materiaal. Wat zijn het? Hoe zijn zij daar gekomen? Wat is hun doel?

Dit artikel bevat niet alle antwoorden – en komt zelfs niet in de buurt daarvan – maar dient als een inleiding tot wat een zeer belangrijk onderwerp gaat worden voor de toekomst van de mensheid: de link van COVID met nanotechnologie.

Voor meer achtergrond over deze link raad ik aan om twee van mijn eerdere artikelen te lezen:
Hydrogel Biosensor: Implantable Nanotech to be Used in COVID Vaccines?
Operation Coronavirus is Working Hand-in-Hand with the Nanotech AgendaHydrogel.
Kijk hiervoor ook naar het onderzoek van Celeste Solum.

Standaard mondkapjes zijn giftig

Veel van de maskers die worden uitgedeeld, doen veel meer kwaad dan goed. Naar verluidt komt 85% van deze maskers uit China, worden ze gemaakt onder slechte arbeidsomstandigheden en zijn ze doordrenkt met giftige chemicaliën.

In het artikel met de titel Exclusive: Chemical cocktail found in face masks wordt uiteengezet dat dit soort maskers voor COVID een chemische cocktail bevatten, inclusief maar niet beperkt tot formaldehyde (een bekend carcinogeen), aniline (een bekend carcinogeen), aceetaldehyde (een bekend genotoxine) en veel andere giftige verbindingen.

De Canadese regering heeft zojuist een veiligheidswaarschuwing afgegeven dat gezichtsmaskers grafeen kunnen bevatten (Solum waarschuwde maanden geleden voor grafeen-nanotechnologie).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: