Geoengineers denken dat ze de Zon eronder kunnen krijgen

geoengineers-denken-dat-ze-de-zon-eronder-kunnen-krijgen

09-04-21 08:27:00,

Peter van Hees houdt het luchtruim boven Driebergen scherp in het oog. In deze bijdrage blikt hij terug op de maand maart. “Vliegtuigen trekken strepen die de zon verduisteren en de hemel vaalblauw maken, maar daarmee houden ze de lente echt niet tegen.”

de zon komt op tussen chemtrails
Deze maand, waarin de lente begint, zag ik elke dag lenteverduisteraars. Vliegtuigen straalden krijtstrepen in de lucht die zich verbreedden en uitwaaierden tot sluier.

Het hemelblauw kan zo niet ophelderen. Het wordt flets vaalblauw. Evenals de zon die niet helder door kan komen. Haar licht dimt door de mega massa nanodeeltjes in onze aardelucht. Toch schiet en spruit, spitst en vlakt het lenteleven uit de aarde. De eerste volle grond raapstelen, radijsjes en daslook verschijnen in bio- en andere winkels. Zaad en knop metamorfoseerden in andere plantenvormen.

Maandag 15 maart, sluipmoordenaars Stuff en Stof trokken in krijtstrepen weer kwistig langs. Veel moeite getrooste ik me op mijn 33ste, het in mijn zielenbewustzijn tot ervaring te brengen dat de rook van een sjekkie niet lekker smaakt, zelfs vies smaakt. Zo kost het nu veel moeite om mensen tot ervaring te brengen dat het ademen in door Stuff en Stof on-ge-zon-d gemaakte lucht niet goed is.

de zon komt op tussen chemtrails

zonsopkomst 29 maart

de maan gaat onder tussen chemtrails

maan onder op 29 maart

de zon gaat onder tussen chemtrails

zonsondergang 29 maart

Meer dan lucht

Deze maanden werkte ik hard aan het in me opnemen, verwerken en in eigen woorden weergeven van vijf voordrachten van Rudolf Steiner, uitgegeven onder de titel: Die Evolution vom Gesichtspunkte des Wahrhaftige (Berlijn 1911, GA 132). De eerste drie heb ik afgerond, met de laatste twee ben ik nog bezig.

Rudolf Steiner zegt met deze voordrachten een nog diepergaande spirituele achtergrond te schetsen van het scheppen van mens en wereld dan opgetekend in zijn boek Wetenschap van de geheimen der Ziel. Naar aanleiding van wetenschappelijk onderzoek voornamelijk in de Akasha kroniek geeft Steiner het vanuit de geestelijkheid ontstaan van mens en wereld weer.

Het is moeilijk om in kort bestek dit ontstaan te beschrijven. Toch doe ik een poging omdat het een beeld geeft van wat eigenlijk de oorsprong is van de elementen zoals wij die kennen als: warmte,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: