Kunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen – Frontnieuws

kunnen-mrna-vaccins-het-dna-permanent-veranderen?-recente-wetenschap-suggereert-dat-ze-dat-kunnen-–-frontnieuws

09-04-21 03:03:00,

Onderzoek naar SARS-CoV-2 RNA door wetenschappers van Harvard en MIT heeft implicaties voor de manier waarop mRNA-vaccins het genomische DNA permanent zouden kunnen veranderen, volgens Doug Corrigan, Ph.D., een biochemicus en moleculair bioloog die zegt dat meer onderzoek nodig is.

In het afgelopen jaar is het Amerikanen vrijwel onmogelijk ontgaan dat de media vaccins tot het dominante Covid-narratief hebben gemaakt, zelfs voordat er doden vielen als gevolg van het Coronavirus, bericht The Defender.

De media-aandacht heeft vooral de publiciteit voor messenger RNA-vaccins (mRNA) gestimuleerd, die al tientallen jaren worden ontwikkeld maar nooit zijn goedgekeurd voor menselijk gebruik, en heeft de experimentele technologie dichter bij de eindstreep van de regelgeving gebracht.

Onder normale omstandigheden maakt het lichaam mRNA aan (“transcriberen”) uit het DNA in de kern van een cel. Het mRNA verlaat vervolgens de celkern en gaat naar het cytoplasma, waar het instructies geeft over welke eiwitten moeten worden gemaakt.

Ter vergelijking: mRNA-vaccins sturen hun chemisch gesynthetiseerde mRNA-lading (gebundeld met instructies voor het maken van spike-eiwitten) rechtstreeks het cytoplasma in.

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de meeste mRNA-vaccinwetenschappers houdt het daar dan op – mRNA-vaccins hebben geen enkele invloed op of wisselwerking met ons DNA”, aldus de CDC. Het CDC beweert ten eerste dat het mRNA de celkern (waar het DNA zich bevindt) niet kan binnendringen, en ten tweede dat de cel – in de stijl van Mission Impossible – “zich van het mRNA ontdoet kort nadat het klaar is met de instructies”.

Een voorpublicatie van december over SARS-CoV-2, door wetenschappers van Harvard en het Massachusetts Institute of Technology (MIT), leverde bevindingen op over het wilde Coronavirus die vragen oproepen over hoe viraal RNA werkt.

De wetenschappers voerden de analyse uit omdat zij verbaasd waren over het feit dat er een respectabel aantal mensen zijn die positief testen op Covid-19 door PCR lang nadat de infectie voorbij is”.

Hun belangrijkste bevindingen waren als volgt: SARS-CoV-2 RNA’s “kunnen omgekeerd getranscribeerd worden in menselijke cellen”, “deze DNA-sequenties kunnen geïntegreerd worden in het celgenoom en vervolgens getranscribeerd worden” (een fenomeen dat “retro-integratie” wordt genoemd”) – en er zijn levensvatbare cellulaire paden om te verklaren hoe dit gebeurt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: