Corona-ban gebroken – vrije Texanen wonen met tienduizenden uitverkochte honkbalwedstrijd bij – Frontnieuws

corona-ban-gebroken-–-vrije-texanen-wonen-met-tienduizenden-uitverkochte-honkbalwedstrijd-bij-–-frontnieuws

09-04-21 10:42:00, Het Covid-narratief heeft in de VS zijn kracht verloren. Meer en meer Amerikanen zijn niet langer geïntimideerd door de pseudowetenschappelijke voodoo van het Biden-regime.

Daarbij haalt het uitnodigende immigratiebeleid van de mentaal gehandicapte president het huis van leugens naar beneden. Aan de ene kant wil hij zijn burgers onder valse voorwendselen eeuwig huisarrest geven, en aan de andere kant staat hij toe dat tienduizenden derdewereldmigranten zonder papieren de grens oversteken. Bevinden we ons niet midden in een “pandemie”? Zou dat niet de epidemiologische super-speader zijn als een verderfelijke epidemie werkelijk zou uitbreken?

Wat betreft het bestendigen van het Coviddogma, schiet de Biden-clan in zijn eigen voet. Inmiddels hebben 17 Amerikaanse staten de Coronasharia afgeschaft en het huisarrest ingetrokken. Daarvan zijn Florida en Texas bijzonder in het oog springend.

In de Sunshine State heeft de zittende gouverneur, Ron Desantis, het China-model afgelopen september al afgewezen. Florida is momenteel in alle opzichten de meest prospererende staat van de Verenigde Staten.

Hoewel de gouverneur van Texas, Greg Abott, pas vier weken geleden heeft besloten het mondkapjesmandaat zoals in Florida op te heffen en alle bedrijfssectoren een capaciteit van 100 procent te garanderen, is nu al bevestigd dat de “doemvoorspellingen” ongegronde bangmakerij zijn. De neutralisatie van het PCR-testregime, zoals in Florida, heeft waarschijnlijk ook in Texas een aanhoudende snelle daling van de vermeende besmettingsaantallen op gang gebracht. Natuurlijk verkoopt men de vaccinatie als de belangrijkste factor in deze. Maar als bij toverslag blijven de misleidende epidemische parameters dalen.

En hoe meer staten dit voorbeeld volgen, hoe moeilijker het zal zijn om de Corona-ban op te leggen. De betovering is al verbroken in Florida en Texas. Deze laatste heeft onlangs het bewijs bij uitstek geleverd dat de Texanen genoeg hebben van het logica vervalsende Corona-narratief van het Biden-regiem. Onlangs speelden de Texas Rangers, op eigen bodem, tegen de Toronto Blues. Nee, geen spookspel. Het stadion zat bomvol, zoals de Amerikanen zeiden. Uitverkocht stadium met een menigte van 48.000. Geen Covid-tests of andere totalitaire rotzooi verplicht.

Men zegt nee tegen de Covid-apartheid, zoals die in New York reeds voet vat. De spookstaat is in een permanente lockdown en is de sluitpost van de zogenaamde pandemiebestrijding. De gouverneur, Andrew Coumo, die nu zelfs door zijn eigen Democratische kamp wordt verstoten, heeft een staat van dienst op het gebied van rampzalig management.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: