DE LAATSTE STAP NAAR VRIJHEID… OF GAME OVER ?? – CommonSenseTV

de-laatste-stap-naar-vrijheid…-of-game-over-??-–-commonsensetv

10-04-21 10:47:00,

(deze tekst van Angelo Meijers wil ik graag met u delen)

Velen denken nog steeds dat we er bijna zijn. Nog eventjes de maatregelen volhouden en je prikkie halen en dan gaat alles weer terug naar hoe het was.

Lekker vrij zijn! We snakken er allemaal naar.

Daar zit dus gelijk de adder onder het gras. Als je nog steeds onder de illusie bent dat dit het laatste stapje is terug naar de vrijheid, dan moet ik je toch teleurstellen. Het is het namelijk de eerste reuze stap in een nieuwe, onvrije wereld. Het “nieuwe normaal”, weet je nog dat ze dit al riepen terwijl er nog amper wat aan de hand was nu ruim een jaar geleden? Vreemd voor degenen die niet zien dat dit alles een weldoordacht plan is, doch volkomen logisch voor hen die doorhebben hoe al deze puzzelstukjes perfect in elkaar passen.

Toen ik een jaar geleden begon met het beschrijven van de wereld waarin we terecht zouden komen als we overal maar “Ja en Amen” op zeggen, werd ik door velen uitgemaakt voor een paniekzaaier, een doemdenker. Nu zijn er nog steeds mensen die dit zeggen, alleen gelukkig wel een stuk minder. Immers tot op heden liggen we goed op koers naar dit “nieuwe normaal” en met de komst van de nieuwe “C-paspoorten” zijn we echt aan de vooravond van de val in een inktzwarte tunnel. Nee, beste gelovigen van de propaganda-machine, we staan dus niet aan de vooravond van onze vrijheid. We staan helaas aan de rand van de afgrond en het ergste is dat jullie het nog niet zien. Daarom dat ik het nog maar een keertje benoem. Niet om je nog meer angst in te boezemen, want ik wil alleen maar dat mensen gelukkig zijn. Niet om paniek te zaaien, want ik wil alleen maar een wereld van vrede en vreugde voor mijn kinderen. En niet omdat ik een zwartkijker ben, want ik wil alleen maar vanuit liefde en licht leven. Nee, simpelweg omdat het waar is. Alleen door de waarheid onder ogen te zien en er vervolgens naar te handelen, komen we uit deze wurggreep. En niet door maar te blijven geloven in de fabeltjes die de autoriteiten ons maar de hele tijd opspelden. Of is het je ontgaan dat men de doelpalen steeds weer verschuift?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: