Fauci.. Spreek uit als.. ‘FRAUDci’…!

fauci-spreek-uit-als.-‘fraudci’…!

09-04-21 10:49:00,

De vleermuis als camouflage.. Nee, we hebben het niet over batman, maar over Tony Fauci. Dr. Anthony Fauci, die -zo blijkt OPNIEUW, die keer uit het onderstaande verhaal- diep betrokken is, bij de ontwikkeling van COVID-virussen, in het CHINESE Laboratorium in WUHAN.. Wist jij , dat er in Wuhan al jaren onderzoek werd gedaan naar het OPZETTELIJK dodelijker of eenvoudiger overdraagbaar maken van ziekteverwekkers…?

Toen dit openbaar werd, veroorzaakte dat in 2017 een boel onrust. Het P3CO-initiatief werd in het leven geroepen, wat staat voor Potential Pandemic Pathogen Care and Oversight’. Een commissie, die erop dient toe te zien dat potentiële pathogene (ziekteverwekker van biologische oorsprong) virussen en bacteriën met een pandemisch karakter, in beeld komen en als zodanig gekarakteriseerd worden.

Daarbij werd een soort toetsingskader in het leven geroepen, dat in 2017 nodig bleek, nadat een drie jaar durende pauze was afgekondigd op de overheidsfinanciering van wetenschappelijk onderzoek naar dit soort agressieve biologische stoffen, zoals virussen, bacteriën etc. Met andere woorden, het onderzoek was uit de hand gelopen, nadat een klein groepje wetenschappers erin geslaagd was, overheidsgeld los te peuteren, voor met name het WUHAN-instituut.

Er werd door het genoemde P3CO-comite een document opgesteld (HIER pdf), met aanbevelingen voor consistent toezicht dat de betreffende overheidsagentschappen dienen te ondergaan en te rapporteren. Dit ter beoordeling en rapportage van het versterkte toezicht op, door de federale overheid gefinancierd onderzoek. Onderzoek dat naar verwachting helderheid zou moeten brengen in door diverse instituten gecreëerde ‘verbeterde pathogenen, die kunnen worden overdragen of gebruikt met pandemisch potentieel’

In de officiële verhalen wordt gesproken over de start van de pandemie op een Chinese markt in Wuhan. De volledige focus wordt weggehouden van het bacteriologisch laboratorium in die stad, waar ‘strategische virussen’ worden gefabriceerd. Maar een NIH-subsidie die betrekking had op de modificatie van op vleermuizen gebaseerde coronavirussen en de overdracht van US$ 600.000 in dat kader, aan het Wuhan Institute of Virology voorafgaand aan de pandemie, omzeilde deze P3CO-beoordeling.

Heel simpel, omdat het NIH, het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, geleid door Anthony Fauci, het project niet voor beoordeling had gemarkeerd..! En ja, volledig onterecht natuurlijk, want zeker de activiteiten in Wuhan, waren zeer waarschijnlijk de aanleiding voor het opzetten van de P3CO-commissie Deze (en veel andere zaken) die Fauci uitvrat,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: