’s Werelds meest gepubliceerde professor: 85% Covid doden hadden met bestaande medicijnen voorkomen kunnen worden – Xandernieuws

’s-werelds-meest-gepubliceerde-professor:-85%-covid-doden-hadden-met-bestaande-medicijnen-voorkomen-kunnen-worden-–-xandernieuws

10-04-21 06:19:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘80% heeft inmiddels groepsimmuniteit, massa vaccinaties zijn daarom onnodig, onlogisch, niet wetenschappelijk en niet veilig’ – Als cijfers worden toegepast op Nederland,. zouden 13.915 landgenoten onnodig zijn gestorven

—————————————————————————————————————————————–

85% van alle mensen die (verondersteld) aan Covid-19 gestorven zijn, hadden nu nog in leven kunnen zijn als de politiek en media er niet alles aan hadden gedaan om bestaande medicijnen te onderdrukken. Dat zegt niet zomaar iemand, maar een van ’s werelds beste medici, professor dr. Peter McCullough, die op zijn vakgebied de meest gepubliceerde expert ter wereld is. McCullough wees op deze schokkende feiten in een verklaring tegenover het parlementaire comité Volksgezondheid en Menselijke Diensten van de staat Texas. Het opzettelijk tegenhouden van bewezen werkende en veilige medicijnen komt volgens ons neer op een grove misdaad tegen de menselijkheid, en staat feitelijk gelijk aan een indirecte vorm van genocide.

McCullough is internist, cardioloog en medisch professor aan het Health Sciences Center van de Texas A&M Universiteit. Hij is op zijn vakgebied de meest gepubliceerde expert in de geschiedenis, en tevens redacteur van twee belangrijke medische vakbladen.

‘Absoluut verbijsterd’ dat het publiek werkende behandelingen wordt onthouden

Hij vertelde ‘absoluut verbijsterd’ te zijn dat in niet één van de 50.000 peer-reviewed papers over Covid-19 over een behandeling (anders dan vaccinaties) wordt gesproken. Samen met een team experts verrichtte hij wèl zo’n onderzoek, en kwam vervolgens op een uitstekende behandeling uit, die werd gepubliceerd in het gezaghebbende American Journal of Medicine. Ook werd er een YouTube video van gemaakt, die onmiddellijk ‘viral’ ging – totdat YouTube deze al binnen een week blokkeerde.

‘Niet te geloven wat er gedaan werd,’ vervolgde de professor. ‘Hoeveel van u hebben ooit op tv of radio gehoord dat er thuis een behandeling mogelijk is? Ook maar één woord over wat te doen (met medicijnen) als je de diagnose Covid-19 krijgt? Dit is op ieder gebied een compleet en totaal falen! Waarom geen panel van artsen om zoveel mogelijk ziekenhuisopnames te voorkomen? Waarom geen berichten over behandelde patiënten die daardoor niet naar het ziekenhuis hoefden? Het is een totale travestie dat je een fatale ziekte niet behandelt.’ Hij pleitte daarom om voortaan ieder testresultaat standaard van een behandeladvies te voorzien.

Landen die medicatie wel toelieten hebben slechts 1% tot 10% van het aantal doden hier

De professor wees erop dat landen buiten het Westen die deze medicijnen (zoals HCQ/zink protocol,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: