Sensationeel oordeel uit Weimar: geen maskers, geen afstand, geen tests meer voor schoolkinderen!

sensationeel-oordeel-uit-weimar:-geen-maskers,-geen-afstand,-geen-tests-meer-voor-schoolkinderen!

10-04-21 04:32:00,

Listen to this article Op 8 april 2021 oordeelde de familierechtbank van Weimar dat het voor twee Weimar-scholen met onmiddellijke ingang verboden is om leerlingen op te dragen alle soorten mond- en neusbeschermers te dragen (met name gekwalificeerde maskers zoals FFP2-maskers), waardoor ze AHA Impose minimumafstanden en / of neem deel aan SARS-CoV-2 sneltesten. Tegelijkertijd oordeelde de rechtbank dat face-to-face onderwijs moet worden gehandhaafd.

Voor het eerst is inmiddels voor een Duitse rechtbank bewijs geleverd over de wetenschappelijke zin en noodzaak van de voorgeschreven anticoronamaatregelen. De experts waren de hygiënedokter Prof. Dr. med Ines Kappstein, de psycholoog Prof. Dr. Christof Kuhbandner en de bioloog Prof. Dr. rer. biol. brommen. Ulrike Kämmerer is gehoord.

De gerechtelijke procedure is een zogenaamde “kinderbeschermingsprocedure in overeenstemming met artikel 1666, leden 1 en 4 BGB”, die een moeder voor haar twee zonen van 14 en 8 jaar voorstelde bij de plaatselijke rechtbank – familierechtbank. Ze had betoogd dat haar kinderen lichamelijk, psychisch en onderwijskundig zouden worden geschaad zonder enig voordeel voor de kinderen of derden. Dit zou ook een schending zijn van tal van rechten van kinderen en hun ouders volgens de wet, de grondwet en internationale verdragen.

De procedure volgens § 1666 BGB kan ambtshalve worden ingeleid, hetzij op voorstel van een persoon of zonder een dergelijke persoon, als de rechtbank tussenkomst noodzakelijk acht om redenen van het belang van het kind, § 1697a BGB.

Na de feitelijke en juridische situatie te hebben onderzocht en de rapporten te hebben geëvalueerd, kwam de familierechtbank van Weimar tot de conclusie dat de nu verboden maatregelen een dermate groot risico vormen voor het mentale, fysieke of emotionele welzijn van het kind dat verdere ontwikkeling zonder interventie zal redelijkerwijs waarschijnlijk aanzienlijke schade voorzien.

De rechter verklaarde: “Er is hier zo’n risico. Omdat de kinderen niet alleen in gevaar worden gebracht in hun mentale, fysieke en spirituele welzijn, maar momenteel ook worden beschadigd door de verplichting om tijdens schooltijd gezichtsmaskers te dragen en afstand te houden van elkaar en van andere mensen. Dit schendt tal van rechten van kinderen en hun ouders volgens de wet,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: