‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’ – Xandernieuws

‘world-economic-forum-oefent-op-komende-cyberaanval-om-westen-genadeklap-te-geven’-–-xandernieuws

10-04-21 02:32:00,

—————————————————————————————————————————————–

In 2021-2022 wordt op de puinhopen van het huidige systeem het lange geplande nieuwe volledig digitale systeem, een communistische-fascistische technocratie, opgericht

—————————————————————————————————————————————–

Zoals in oktober 2019 een ‘live’ oefening werd gehouden met een corona pandemie (Event 201), waarna deze drie maanden later daadwerkelijk werd uitgevoerd, zo gaat het World Economic Forum van Klaus Schwab in de zomer een massale cyberaanval ‘simuleren’. Cyber Polygon 2021 vindt op 9 juli 2021 plaats, en is bedoeld om – net als met corona en Event 201 – een gedetailleerd script op te stellen voor wat enige tijd later (mogelijk al in het najaar) daadwerkelijk zal worden uitgevoerd: een massale ‘aanval’ op de digitale- en energie infrastructuur, die met name het Westen definitief op de knieën moet krijgen voor de Great Reset.

De digitale globalisering heeft de wereld zo nauw met elkaar verknoopt, dat kwaadwillenden met cyber- en hackaanvallen grote schade aan het financiële systeem, de energie voorziening, bedrijven en de infrastructuur kunnen aanrichten, zo waarschuwt het WEF. De complete moderne samenleving is hier zo afhankelijk van geworden, dat een paar dagen zonder toegang tot de banken en het betalingsverkeer, of erger nog: zonder elektriciteit en water, voldoende zal zijn om totale paniek te laten uitbreken.

Waarom doen de Russen mee?

Wie de schuld zal krijgen van deze monsterlijke false flag operatie, is onduidelijk. Voor de hand ligt de aloude, afgezaagde smoes ‘de Russen hebben het gedaan!’ Maar de grootste Russische staatsbank, de Sberbank, neemt samen met zijn cyberdivisie BIZONE juist deel aan Cyber Polygon 2021. (1)(2)

Wat is hier aan de hand? Zit Rusland wellicht in hetzelfde complot van het WEF om het Westen definitief op de knieën te krijgen? Of nemen de Russen deel aan Cyber Polygon 2021 omdat de hoogste Amerikaanse politici en militairen al jaren openlijk dreigen met een cyberaanval op Rusland. Is dat de werkelijke reden, dan is het wel zo slim om jezelf zo goed mogelijk van de methodes van de vijand op de hoogte te stellen, zodat je je ertegen kunt wapenen.

Financiële megacrisis in 2021-2022

We waarschuwen op deze site al jaren voor een onvermijdelijke financiële megacrisis, omdat het Westerse – en vooral Europese – bankensysteem technisch failliet is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: