Bevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins – Frontnieuws

bevel-om-de-ogen-te-sluiten-voor-schadelijke-effecten-van-vaccins-–-frontnieuws

11-04-21 09:56:00, © Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0) In alle landen verzuimen artsen vaak de bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins te melden. In Frankrijk komt naar schatting slechts 7% van de waarschuwingen die het stelsel van volksgezondheid bereiken van de artsen.

Dit zijn onbeduidende cijfers die bijdragen tot het propageren van de mythe van de voortreffelijkheid en de vooruitgang van de moderne geneesmiddelen.

Daarom is een kop in de krant Ouest France zo treffend: “Covid-19. Het Centrum voor Geneesmiddelenbewaking van Tours wordt overspoeld met meldingen over vaccins”. In drie maanden tijd hadden zij meer dan 1.400 meldingen van bijwerkingen geregistreerd, meer dan in het hele voorafgaande jaar.

Geconfronteerd met de lawine van klachten over bijwerkingen was de maatregel van het centrum voor geneesmiddelenbewaking eigenaardig, maar geheel in overeenstemming met de ‘pandemie’: het vroeg artsen en patiënten niet langer meer alle bijwerkingen te melden, zodat zogezegd voorrang kon worden gegeven aan de ernstigste meldingen.

De bureaucraten in het Centrum willen niet werken. De directeur verklaarde dat “patiënten en artsen alles melden en dat heeft het voor ons erg druk gemaakt”. Of misschien is het iets veel simpeler: misschien zijn ze niet gewend om zoveel klachten over bijwerkingen te behandelen als nu met het Covid-19 vaccin gebeurt.

Het is ook mogelijk dat men het beter vindt om de ogen te sluiten, zodat de “deskundigen” op televisie nog steeds kunnen zeggen dat er weinig bijwerkingen zijn en dat de voordelen in ieder geval groter zijn.

Officiële cijfers en statistieken werken altijd op die manier: zij worden gemanipuleerd en gefileerd naar gelang van het geval.

Franse infectieziekte-expert waarschuwt voor gevaren van Covid-19 vaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: