Bill Gates en George Soros vormen samen een Orwelliaanse nachtmerrie-organisatie gericht op het “zuiveren” van “desinformatie” – Frontnieuws

bill-gates-en-george-soros-vormen-samen-een-orwelliaanse-nachtmerrie-organisatie-gericht-op-het-“zuiveren”-van-“desinformatie”-–-frontnieuws

11-04-21 12:20:00,

De Aspen Institute Commission on Information (AICI) heeft tot taak het internet te zuiveren van “desinformatie”, en niemand minder dan de miljardairs Bill Gates en George Soros financieren de operatie.

Naar verluidt zijn ook een groot aantal belangrijke figuren uit de media, het bedrijfsleven en de regering van de VS betrokken bij het project, dat tot doel heeft elke vraag over Covid-19 ‘vaccins’, frauduleuze verkiezingen en andere potentiële obstakels voor de agenda van de globalisten de kop in te drukken.

Katie Couric, een icoon van het nepnieuws, is medevoorzitter van de AICI, evenals Rashad Robinson, uitvoerend directeur van de radicaal-linkse activistengroep Color of Change. Couric suggereerde onlangs tijdens een interview met HBO gastheer Bill Maher dat “we” mensen die de “cultus” van president Donald Trump aanhangen zouden moeten “deprogrammeren”, terwijl Robinson zich sterk heeft gemaakt voor pogingen om de politie te ontmantelen.

Chris Krebs, directeur van het Agentschap voor infrastructuur en cyberbeveiliging, is ook medevoorzitter van de AICI. Krebs verklaarde dat de verkiezingen van 2020 “de veiligste in de geschiedenis” waren, een opmerking die snel werd bekritiseerd door hoge ambtenaren van het Department of Homeland Security (DHS).

Tussen 2003 en 2020 heeft de Bill and Melinda Gates Foundation meer dan 105 miljoen dollar in AICI geïnvesteerd. De Foundation to Promote Open Society and the Open Society Institute, beide gecontroleerd en betaald door George Soros, hebben volgens Foundation Directory Online gezamenlijk meer dan 3 miljoen dollar aan AICI gedoneerd.

Joseph Vasquez van NewsBusters heeft andere dubieuze AICI-leden geïdentificeerd die ook vermelding verdienen. De liberale hertog van Sussex, prins Harry, staat op de lijst, evenals medeoprichtster en voorzitster van de Quadrivium Foundation Kathryn Murdoch, de klimaatactiviste echtgenote van voormalig Fox News-erfgenaam en eco-activist James Murdoch.

“Quadrivium stond te boek als financier van een linkse organisatie genaamd Democracy Works”, legt Vasquez uit. “Democracy Works werd gebruikt om de 2020 verkiezingsstrategie van Facebook en Google te formuleren”.

Een ander AICI-lid is het voormalige Republikeinse Congreslid Will Hurd uit Texas, een felle tegenstander van Trump.

AICI’s duidelijke doel is om de opkomst te voorkomen van een andere populistische kandidaat zoals Trump, die de massa’s zou kunnen wegleiden van de deep state globalistische agenda. AICI wil ook alle kritische opmerkingen over vaccins en pandemie censureren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: