Dr. Naomi Wolf legt uit “Waarom vaccinpaspoorten gelijk staan aan slavernij voor altijd” – Frontnieuws

dr.-naomi-wolf-legt-uit-“waarom-vaccinpaspoorten-gelijk-staan-aan-slavernij-voor-altijd”-–-frontnieuws

11-04-21 04:35:00, The Matrix, Neo awakenig © Warner Bros Dr. Naomi Wolf waarschuwt dat vaccinpaspoorten hetzelfde platform gebruiken als het Chinese sociale kredietsysteem en kunnen leiden tot slavernij omdat het een tweeledige samenleving creëert die de macht heeft om mensen buiten te sluiten van systemen en de samenleving.

Ze zegt dat Microsoft, Salesforce en Oracle de paspoorten al hebben gemaakt. Paspoortsystemen die gegevens over individuen verzamelen die niet alleen gezondheidsdossiers omvatten, maar kunnen worden gekoppeld aan andere functionaliteiten zoals PayPal, digitale valuta, openbaar vervoer en meer. Er is geen privacy omdat het netwerken van mensen controleert en in kaart brengt. Het kan berichten op social media lezen en andersdenkenden blokkeren voordat ze zich kunnen organiseren en bijeenkomen.

Vaccinpaspoorten kunnen worden gebruikt om banen, huisvesting en handel te weigeren. Eenmaal ingevoerd, is er geen weg meer terug en geen ontsnapping. Vaccinpaspoorten zouden kapitalisme, privacy en vrije vergadering vernietigen. Vaccinpaspoorten zijn ook in strijd met de “Amerikanen met Handicaps”-wet, omdat mensen die het vaccin afwijzen, worden gediscrimineerd.

“Ik overdrijf dit niet, ik kan het niet krachtig genoeg zeggen, dit is letterlijk het einde van de menselijke vrijheid in het Westen als dit plan zich ontvouwt”, benadrukte Wolf in een interview met Steve Hilton op zijn Fox News programma “The Next Revolution” gepubliceerd op 29 maart.

Voor Wolf begon het allemaal met de buitengewone bevoegdheden die door de machthebbers werden ingeroepen om het Covid-19 virus te bestrijden, maar nu zal hun machtswellust niet toestaan dat het leven weer normaal wordt, bericht Thebl.com.

“Nu willen ze vaccinpaspoorten om te controleren wie waar naartoe kan gaan, terwijl ze in Engeland praten over een vaccincertificaat van de overheid om naar de pub te gaan, in New York deelt gouverneur Andrew Cuomo contracten uit aan IBM voor een Big Brother gezondheidspaspoortsysteem”, legde Wolf uit.

“In New Jersey laat de Rutgers Universiteit studenten niet toe tot de lessen zonder een vaccinatiecertificaat, terwijl een groep artsen oproept tot een informatiesysteem dat geïntegreerd is met digitale bewakingstoepassingen”, voegde ze eraan toe.

“De Biden-regering zei dat ze werken aan de ontwikkeling van een nieuwe landelijke standaard voor het vaccinpaspoort, en zo gaat het maar door, een nachtmerrieachtige Orwelliaanse infrastructuur”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: