Dringende boodschap professor Bhakdi: is dit waarom zoveel mensen sterven na het Pfizer-vaccin?

dringende-boodschap-professor-bhakdi:-is-dit-waarom-zoveel-mensen-sterven-na-het-pfizer-vaccin?

11-04-21 04:30:00,

Homepagina » Mens en Dier » Dringende boodschap professor Bhakdi: is dit waarom zoveel mensen sterven na het Pfizer-vaccin?

in Mens en Dier 11 april 2021 14:30

Professor Sucharit Bhakdi legt in gesprek met Oval Media op een eenvoudige manier uit hoe het kan dat zoveel mensen sterven vlak nadat ze het coronavaccin hebben gekregen.

Waar we al bang voor waren, is het volgende: als je iemand vaccineert met een mRNA-vaccin steek je een naald in iemands arm en spuit je miljarden kleine pakketjes met het gen van het virus in het lichaam. Deze pakketjes belanden in de bloedbaan en worden verspreid door het lichaam. Cellen nemen deze pakketjes op, zegt de microbioloog.

Criminele dingen

Niemand weet precies om welke cellen het gaat omdat dat nooit is onderzocht, aldus professor Bhakdi. “Dat is één van de criminele dingen die op dit moment gebeuren. Er worden experimenten uitgevoerd op mensen, zonder dat er eerst dierproeven zijn gedaan.”

Nadat de pakketjes zijn verspreid door het lichaam, beginnen cellen het viruseiwit aan te maken. Dit wordt opgemerkt door killerlymfocyten, die een belangrijke rol spelen in het immuunsysteem. Zij gaan vervolgens aan de slag en beginnen deze cellen aan te vallen, stelt Bhakdi.

Zoveel sterfgevallen

“We denken dat dit de reden is dat de arme stumpers die het vaccin krijgen toegediend last krijgen van ernstige bijwerkingen,” zegt hij. “Meer dan de helft van de mensen kon na de tweede dosis van het Pfizer-vaccin niet werken. Ze hadden last van koorts, pijn over hun hele lichaam, hoofdpijn. Ze waren echt ziek.”

Het is goed mogelijk dat ouderen en zwakkeren hierdoor sterven, voegt hij toe. “We vermoeden dat er daarom zoveel sterfgevallen zijn vlak na de vaccinatie.”[OVALmedia in English]

4.9 60 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
Bhakdi coronavaccin immuunsysteem Pfizer vaccin

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: