‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’ – Xandernieuws

‘laboratoria-in-vs-kunnen-in-niet-een-van-1500-positief-getesten-covid-19-vinden’-–-xandernieuws

11-04-21 04:32:00,

—————————————————————————————————————————————–

CDC aangeklaagd wegens massale fraude: Uit de testen op 7 universiteiten van ALLE onderzochte mensen  bleek dat zij geen Covid, maar gewoon Influenza A of B hebben – RIVM- en EU statistieken: ‘Corona’ vrijwel verdwenen, zelfs sprake van ondersterfte

—————————————————————————————————————————————–

Een klinische wetenschapper en immunoloog-viroloog in een laboratorium in het zuiden van Californië zegt dat hij samen met collega’s van 7 universiteiten het CDC aanklaagt wegens massale fraude. De reden: in niet één van 1500 onderzochte samples van ‘positief’ geteste mensen kon Covid-19 worden gevonden. ALLE mensen bleken gewoon Influenza A, en in mindere mate Influenza B te hebben. Dit komt overeen met de eerdere bevindingen van andere wetenschappers, waar we al diverse keren over hebben bericht.

Dr. Derek Knauss: ‘Toen mijn lab team en ik de 1500 veronderstelde positieve Covid-19 samples aan Kochs postulaten onderwierpen en onder een SEM (elektronenmicroscoop) legden, vonden we GEEN Covid in alle 1500 samples. We ontdekten dat alle 1500 samples voornamelijk Influenza A, en sommige Influenza B waren, maar geen enkel geval van Covid. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de bulls*** PCR test.’

Op 7 universiteiten niet één keer Covid ontdekt

‘Toen we de rest van de samples naar Stanford, Cornell, en een paar van de labs van de Universiteit van Californië stuurden, kwamen zij met dezelfde uitslag: GEEN COVID. Ze vonden Influenza A en B. Toen hebben we allemaal de CDC om levensvatbare samples van Covid gevraagd. De CDC zei dat ze die niet kunnen geven, want die samples hebben ze niet.’

‘We zijn door al ons onderzoek en lab werk daarom tot de harde conclusie gekomen dat Covid-19 ingebeeld en fictief is. De griep werd enkel ‘Covid’ genoemd, en de meeste van de 225.000 doden vielen door co-morbiditeiten zoals hartaandoeningen, kanker, diabetes, longemfyseem, etc.. Ze kregen de griep die hun immuunsystemen verder verzwakte, en ze stierven.’

‘Dit virus is fictief’

‘Ik moet nog steeds één levensvatbare sample met Covid-19 vinden om mee te kunnen werken. Wij die aan de 7 universiteiten de lab test met deze 1500 samples hebben verricht, klagen nu de CDC aan wegens Covid-19 fraude. De CDC heeft ons nog steeds geen levensvatbare, geïsoleerde en gepurificeerde sample van Covid-19 gestuurd. Als ze dat niet kunnen of willen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: