Prachtige vreedzame demonstratie Police for Freedom in Baarn | Stichting Vaccin Vrij

prachtige-vreedzame-demonstratie-police-for-freedom-in-baarn-|-stichting-vaccin-vrij

11-04-21 09:52:00,

 
Het is duidelijk zolangzamerhand. Als de politie niet blindelings gehoorzaamd aan de driehoek en op brute wijze met veel geweld inbreekt op ons recht om te demonstreren, dan zijn er geen “rellen”, maar verlopen de bijeenkomsten vreedzaam. In Baarn liepen duizenden mensen, waaronder politieagenten, artsen en onderwijzers een mars waar geen onvertogen woord is gevallen. Niet de reguliere media, die maar een klein groepje helden is wat er voor nodig is om te laten zien wat er aan de hand is in Nederland.

Een deelnemer deed verslag:

“Vandaag liep ik mee met de docenten geleding in de mars van #policeforfreedom. We hebben ons tussen 11 en 12 uur verzameld bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Vanuit daar zijn alle veteranen, politie, zorgmedewerkers, docenten en marechaussee als groepen bij elkaar gaan staan.
 
Om 12.15 zijn we gaan lopen, docenten met het spandoek, daarnaast en achter hen de politie, gevolgd door de zorgmedewerkers. De veteranen liepen overal en begonnen met de begeleiding. Er liepen ongeveer 4500 mensen mee.
 
In Baarn werden we staande gehouden, maar na overleg mochten we doorlopen en de ronde terug maken door Baarn naar het Kasteel. Daar weer aangekomen mochten we nog een uurtje napraten en zijn er groepsfoto’s gemaakt van alle groepen die hierbij betrokken waren. Alles is vreedzaam en goed verlopen.
 
Trots op iedereen die daar liep en extra op de veteranen, de zorg-medewerkers, de marechaussee, de politie en de docenten die dit durfde te doen. Ook een applaus voor de agenten van Baarn die ons heel netjes en vreedzaam begeleiden door het verkeer.”

Simpel. Nogmaals, niet de burgers, maar de politie hebben – door te gehoorzamen aan “de driehoek” de eerdere demonstraties met hun geweldadig optreden verziekt. Maar het mooie daarvan is dat het zo uit de hand is gelopen dat de politie nu zelf mee demonstreert.

Meer informatie over “Police for Freedom” luister naar het interview met Dennis Spaanstra of ga naar de website van Police for Freedom.

Police for Freedom verdedigt niet jouw mening, maar de vrijheid om deze te hebben.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: