Tijdelijke wet testbewijzen – niet tijdelijk, niet haalbaar, en niet wetenschappelijk geld over de balk gooien? | Stichting Vaccin Vrij

tijdelijke-wet-testbewijzen-–-niet-tijdelijk,-niet-haalbaar,-en-niet-wetenschappelijk-geld-over-de-balk-gooien?-|-stichting-vaccin-vrij

11-04-21 09:53:00,

Op dit moment wordt er gewerkt aan een wetsvoorstel voor een “tijdelijke wet testbewijzen”. Het is onwaarschijnlijk dat COVID-19 virussen zullen stoppen met muteren, want het aannemen van een nieuwe gedaante is kenmerkend voor een virus. Dat betekent dat een tijdelijke wetgeving onmogelijk is, en binnen de kortste keren dus blijvend, of een opstapje naar erger zal blijken te zijn. Gaan we met deze wet van een mondkapjes-samenleving naar een test-samenleving naar Israëlisch voorbeeld? Wat houdt het in? En waarom weten we nu al dat deze wet niet haalbaar is en dat hij in het beste geval neerkomt op miljarden Euro’s over de balk gooien, en in het ergste geval op medische apartheid?

“Tijdelijke” wet testbewijzen COVID-19

Op https://internetconsultatie.nl/wetsvoorsteltestbewijzen heeft dit wetsvoorstel een record aan reacties opgeroepen. Over de doelgroep en de te verwachtte effecten staat er het volgende:

I. “Doelgroepen die door de regeling worden geraakt”

“Testbewijzen kunnen worden verplicht voor de toegang tot nader te bepalen sport- en jeugdactiviteiten, culturele instellingen, evenementen, restaurants, overige horeca, middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en hoger onderwijs. Beheerders en gebruikers van deze voorzieningen kunnen te maken krijgen met testbewijzen.”1

Deze wet bedreigt de bewegingsvrijheid van kinderen, jongeren en volwassenen. Kortom: iedereen die iets leuks wil doen: sporten, uitgaan, en zelfs onderwijs ontvangen zodat hij of zij in de toekomst de torenhoge schulden die dit kabinet maakt kan helpen afbetalen.

De doelgroep is geen risicogroep; het zijn juist de mensen die weinig risico lopen, en ze worden keihard geraakt. Medische apartheid voor degenen die zich niet willen laten testen?

Drie redenen waarom je die testen niet zou moeten willen:

  1. Wetenschappers, waaronder Marion Koopman van het OMT, beweren dat de testen niet zijn ontworpen om het virus aan te tonen. Het aantal vals positieve testen is schrikbarend hoog.2,3
     
  2. Er is geen verband tussen meer positieve testen en meer ziekenhuis opnames of sterfte.4 De meeste mensen die positief worden getest hebben geen symptomen.
  3. De test is niet zonder risico: beschadiging van kwetsbaar weefsel vlak onder de hersenen, en aangetroffen parasiet-achtige organismen op het wattenstaafje zijn geen goede reclame voor de toch al als onbetrouwbaar bekend staande PCR test.5,6,7

 

De enige reden waarom mensen dat wél willen is natuurlijk om weer te mogen sporten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: