Tiran Mark Zuckerberg wil ongevaccineerden op Facebook aan de schandpaal nagelen door ze publiekelijk te brandmerken – Frontnieuws

tiran-mark-zuckerberg-wil-ongevaccineerden-op-facebook-aan-de-schandpaal-nagelen-door-ze-publiekelijk-te-brandmerken-–-frontnieuws

11-04-21 09:51:00, Achtergrond Covid-vaccinprofielframes, voorgrond Zuckerberg © Anthony Quintano (CC BY 2.0) Op 1 april kondigde Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, publiekelijk aan dat zijn social media-platform nieuwe “Covid-vaccinprofielframes” introduceert die gebruikers aan hun profielfoto’s kunnen toevoegen om hun niet-gevaccineerde vrienden en familieleden te beschamen zodat ze zich laten injecteren tegen het Coronavirus.

Het plan is om gevaccineerde en ongevaccineerde mensen op Facebook digitaal van elkaar te scheiden om te benadrukken wie de “goede gevaccineerde burgers” zijn, en hen af te zetten tegen de “slechte ongevaccineerde burgers”.

“Als we Covid willen stoppen, hebben we iedereen nodig die in aanmerking komt om zich te laten vaccineren”, schreef Zuckerberg.

“Mensen zijn eerder geneigd zich te laten vaccineren als ze zien dat vrienden, familie en mensen die ze vertrouwen het ook doen. Daarom lanceren we nieuwe Covid-vaccinprofielframes die je kunt toevoegen aan je profielfoto, en werken we samen met het CDC en het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services om nieuwe Covid-vaccinprofielframes te lanceren”.

Volgens Zuckerberg zal de nieuwe deugsignaleringsfunctie Facebookgebruikers “gemakkelijk laten zien” dat ze de injecties met het experimentele mNRA serum steunen.

“En we zullen je in News Feed je vrienden laten zien die dit profielframe hebben geplaatst”, voegde Zuckerberg eraan toe.

Het segregatieplan van Zuckerberg zal het gemakkelijker dan ooit maken voor Facebookgebruikers om onmiddellijke vaststellingen te doen over degenen in hun sociale kringen met betrekking tot hoeveel ze “geven” om “het redden van levens” op basis van hun vaccinatiestatus.

“Nu kan iedereen een snel oordeel vellen over de waarde van zijn vrienden als menselijke wezens op basis van een oppervlakkig profielplaatje dat deugdzaamheid uitstraalt”, schrijft Ulysses S. Tennyson op 100percentfedup.com.

“Welkom in de digitale wereld waarin alles wat je doet (of niet doet) je op een onveranderlijke lijst plaatst die op elk moment tegen je gebruikt kan worden”.

Als het bedrijf niet bezig is met het stelen van verkiezingen, besteedt Facebook blijkbaar onevenredig veel tijd aan het bedenken van nieuwe manieren om te proberen zijn gebruikers te manipuleren om hun leven te verwoesten met experimentele gentherapiecocktails. Zuckerberg zelf heeft deze missie in ieder geval persoonlijk op zich genomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: