‘De heftigste boodschap over ’t Corona-bewijs!’…

‘de-heftigste-boodschap-over-’t-corona-bewijs!’…

12-04-21 12:43:00,

Naomi Wolf (1962) is een toonaangevend Amerikaanse liberaal feministische auteur en journaliste. Haar grootste compliment kreeg ze rond 2014, toen een hetze tegen haar, door meerdere mediabronnen, ertoe leidde, dat ze nu door een deel van het Amerikaanse publiek, wordt beschouwd als een complottheoreticus. gewezen. Wolf had het toen aangedurfd, de filmpjes van de ISIS-onthoofdingen, ter discussie te stellen, zónder dat ze daarin een positie innam.. Tja, Naomi, welkom in de club zouden we willen zeggen..

Met haar gezonde verstand en vooraanstaande positie onder vooral vrouwen in de hogere sociale klassen, is Naomi Wolf een veelgevraagd Tv-gast/commentator. Ze neemt dus geen blad voor de mond, of dat nu gaat om een persoonlijk perspectief op één specifiek persoon, of om bijvoorbeeld het complete beleid van de regering. Naomi Wolf werd in 1991, nadat haar eerste boek (The Beauty Myth) verscheen, een vooraanstaande woordvoerster van wat wordt omschreven als de derde golf van de feministische beweging. Verschillende van haar boeken werden bestsellers.

Wolfs journalistieke carrière omvatte onderwerpen als abortus en de Occupy Wall Street-beweging in artikelen voor mediakanalen als The Nation, The New Republic, The Guardian en The Huffington Post. Ze krijgt continue kritiek voor het promoten van ‘verkeerde informatie en samenzweringstheorieën’. Zoals informatie over klokkenluider Edward Snowden, maar ook de huidige pandemie en de -in haar ogen- schandalige lockdowns. In het onderstaande artikel een recent commentaar/video van haar, waarin ze ‘haar meest ernstige boodschap ooit’ de wereld in brengt, over het vaccinatie-paspoort..

* * * X Naomi Wolf over
het corona paspoort/vaccinbewijs: ‘Dit is de meest ernstige boodschap
die ik ooit heb gegeven!’

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Naomi Wolf

Als je alleen grote mediakanalen en de NOS volgt lijkt het allemaal koek-en-ei.. Eenstemmige eensgezindheid over de manier waarop we naar het COVID-verhaal dienen te kijken en over de manier waarop de aanpak dient plaats te vinden. En dat is natuurlijk een façade, want de critici komen niet aan het woord; zij verstoren immers het beeld dat zo gladjes wordt voorgehouden. Ongeacht hun status, zoals gevierde medici, medisch-wetenschappers, artsen of wat dan ook die status moge zijn. Ze worden gewoon keihard gecensureerd.. Het ‘gladde beeld’ wordt nogeens versterkt door kritische burgers, die vaak uren en uren studeerden op deze materie, ‘WAPPIES’ te noemen..

Toch leeft er wat achter de façade.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: