Eminent professor: mainstream media censureerden COVID-19 vroege behandelingsopties die dodental met 85% hadden kunnen verminderen – Frontnieuws

eminent-professor:-mainstream-media-censureerden-covid-19-vroege-behandelingsopties-die-dodental-met-85%-hadden-kunnen-verminderen-–-frontnieuws

12-04-21 12:00:00, Dr. Peter McCullough, MD spreekt de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe. YouTube screenshot Een zeer goed gekwalificeerde arts, die vorig jaar werd gecensureerd door YouTube, sprak vorige maand de Texas State Senate Health and Human Service Committee toe met grondige informatie over succesvolle behandelingen van Covid-19, het huidige hoge niveau van kudde-immuniteit tegen de ziekte, het zeer beperkte potentieel van de nieuwe ‘vaccins’, en de gegevens die aantonen dat een vroege behandeling tot 85% van de “meer dan 500.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten” had kunnen vermijden.

Dr. Peter McCullough is internist en cardioloog, en daarnaast professor in de geneeskunde aan het Texas A&M University Health Sciences Center. Hij staat bekend als de meest gepubliceerde persoon in de geschiedenis op zijn vakgebied en is redacteur van twee belangrijke medische tijdschriften, bericht Life Site.

McCullough legde uit dat hij vanaf het begin van de pandemie weigerde om zijn patiënten “thuis zonder behandeling te laten wegkwijnen en dan in het ziekenhuis te laten opnemen als het te laat was”, wat het typische behandelingsprotocol was dat in het hele westen werd besproken, gepromoot en aangeboden.

Hij “stelde dus een team van artsen samen” om een studie te maken van “het op de juiste wijze voorgeschreven off-label gebruik van conventionele geneeskunde” om de ziekte te behandelen en zij publiceerden hun bevindingen in het American Journal of Medicine.

“Het interessante was dat, hoewel er 50.000 artikelen over Covid in de peer-reviewed literatuur stonden, er niet één was dat de arts vertelde hoe hij de ziekte moest behandelen”, zei hij. “Wanneer gebeurt dat? Ik was absoluut stomverbaasd! En toen dit artikel werd gepubliceerd… werd het… het meest geciteerde artikel in eigenlijk de hele geneeskunde van die tijd”.

Met de hulp van zijn dochter nam Dr. McCullough een YouTube-video op met vier dia’s uit de “peer-reviewed rapporten gepubliceerd in een van de beste medische tijdschriften ter wereld”, waarin de vroege behandelingen voor Covid-19 werden besproken. De video ging al snel “absoluut viraal. En binnen ongeveer een week zei YouTube ‘je hebt de gemeenschapsvoorwaarden geschonden’” en werd de video verwijderd.

Vanwege de “bijna totale blokkering van informatie over behandelingen voor patiënten” organiseerde Senator Bob Johnson in november een hoorzitting over dit belangrijke onderwerp waar McCullough de belangrijkste getuige was.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: