Israël: nu vier keer per jaar vaccinaties – anders geen vaccinatiebewijs – Frontnieuws

israel:-nu-vier-keer-per-jaar-vaccinaties-–-anders-geen-vaccinatiebewijs-–-frontnieuws

12-04-21 07:14:00,

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft nu aangekondigd wat “samenzweringstheoretici” al geruime tijd verkondigen: namelijk dat de inenting van de bevolking – Israël en Chili zijn pioniers op dit gebied – na de eerste inentingen voortdurend zal worden herhaald, of beter gezegd moet worden herhaald.

Netanyahu letterlijk over het worstcasescenario:

“De 9 miljoen Israëli’s zullen elke zes maanden met dubbele doses moeten worden ingeënt”.

“We have to vaccinate 9 million citizens of #Israel, every 6 months, two doses”

– When you have a contract with #Pfizer that puts your own nation’s national security at risk if vaccination targets are not met.

pic.twitter.com/5mtiQtbO0p

— Freedom Israel 🙂 (@FreedomIsrael_) April 1, 2021

Concreet betekent dit dat de mensen in Israël 4 (!) keer per jaar zullen worden ingeënt met het vaccin van Pfizer dat daar wordt gebruikt, aangezien per inentingssessie twee vaccinaties moeten worden gegeven. Dus gemiddeld om de 3 (!) maanden. En natuurlijk geldt dit ook voor mensen die vanwege hun leeftijd geen bijzonder risico lopen. Zeker tot vreugde van de farmaceutische industrie, bericht Unser Mitteleuropa.

Voor de burger betekent dit dat het vaccinatiepaspoort slechts 180 dagen geldig zal zijn en dat wie niet deelneemt een tweederangs burger zal zijn – zelfs op het strand (zie foto hierboven) en onderworpen aan enorme beperkingen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer vaccin in Israël: deskundigen spreken van “een nieuwe Holocaust”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: