Ooggetuigenverslag van een intensive care arts: “Dood na een COVID-19 vaccinatie” – Frontnieuws

ooggetuigenverslag-van-een-intensive-care-arts:-“dood-na-een-covid-19-vaccinatie”-–-frontnieuws

12-04-21 07:05:00,

Wat u vandaag zult lezen is de waarheid over het afschuwelijke stervensproces van Corona-gevaccineerden. We weten allemaal dat niet alle sterfgevallen hetzelfde zijn: er zijn mensen die in hun slaap sterven en dat niet merken. Er zijn mensen die na een hartstilstand onmiddellijk dood in elkaar zakken. Of onmiddellijk en pijnloos sterven in een ernstig auto-ongeluk. Koolmonoxidevergiftiging, vaak het gevolg van een defecte verwarming, leidt ook tot een pijnloze dood.

Maar er zijn ook mensen wier stervensproces zich uren, dagen of weken voortsleept, lijdend aan onuitsprekelijke kwellingen die zij alleen enigszins kunnen verlichten met behulp van opiaten of morfine – als zij het geluk hebben dat een arts hun dat voorschrijft.

Lees het volgende ooggetuigenverslag van een Duitse intensive care arts die, waarschijnlijk naar aanleiding van zijn eed als arts, het exacte stervensproces niet heeft beschreven.

Het alarmerende ooggetuigenverslag van een intensive care arts (anoniem, bekend bij de redactie) is opzienbarend, bericht Blauerbote.com. Hij zei:

“Sinds januari zijn er heel weinig mensen op de IC gediagnosticeerd met Covid-19, maar wat nu toeneemt zijn mensen met ernstige bijwerkingen van de vaccinatie”.

Verder getuigt hij:

“In één verpleeghuis hier, werd het Biontech vaccin geïnjecteerd bij 40 van de 60 bewoners. Tot dan was er helemaal geen Corona in de faciliteit. Op vrijdag werden ze gevaccineerd en op maandag waren er drie tests positief. De gezondheidsdienst werd erbij gehaald. Van de 40 gevaccineerden zijn er 11 overleden en hadden er 20 ernstige bijwerkingen. De niet-ingeënte waren allemaal gezond. Een dame belandde op mijn ICU met gezichtsverlamming. Ik belde het verpleeghuis en zo kreeg ik de informatie. Een mogelijk verband met de vaccinatie werd pas gezien nadat ik het vroeg. De gezondheidsdienst zei dat de ernstige kuren werden veroorzaakt door een nieuwe virale mutatie”.

Dit verslag komt overeen met bijna 200 soortgelijke verslagen die zijn verzameld door de site Corona-Blog.net. De ouden en zwakken vallen als vliegen na de vaccinatie. De gegevens suggereren dat de vaccinaties mensen vatbaarder maken voor latere Covid-19-infecties, of dat zij rechtstreeks sterven aan de gevolgen van de vaccinatie, die overkomen als een Covid-19 infectie. Wilden ze niet vooral deze ouderen beschermen?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Met AstraZeneca tot de dood erop volgt – verschrikkelijke zaak schokt Duitsland

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: