Shock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie – Frontnieuws

shock:-zeven-mensen-stierven-aan-corona-ondanks-dubbele-vaccinatie-–-frontnieuws

12-04-21 01:27:00,

Politici, prominenten en de media maken zich sterk voor het Covid-19 vaccin. Zij verdedigen het narratief dat het de sleutel is tot vrijheid en normaliteit. Nu stapelen de krantenkoppen zich op over mensen die ziek worden, soms ernstig, of zelfs sterven, ondanks het feit dat zij volledig zijn gevaccineerd.

Een bijzondere opstapeling deed zich voor in de Noord-Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern: maar liefst zeven mensen stierven in iets meer dan twee maanden, hoewel zij met een van de vaccins reeds beide deelvaccinaties hadden gekregen. Op basis van een beweerde doeltreffendheid van 80-95%, werd dit publiekelijk afgedaan als “geïsoleerde gevallen”. Een kritisch blog nam de gegevens echter onder de loep en ontdekte: zo simpel is het niet – want puur statistisch gezien, hadden volledig gevaccineerde mensen zelfs meer kans om te sterven dan volledig ongevaccineerde mensen!

Schokkende cijfers voor mensen die twee keer zijn ingeënt

Ongeveer 90.000 mensen in de deelstaat hebben tussen 31 januari en 8 april beide doses van het vaccin gekregen. Daarvan werden er 149 ziek en moesten er 22 met ernstige symptomen in het ziekenhuis worden opgenomen. Zeven van de dubbel gevaccineerden zijn in die periode zelfs overleden. Voor Anja Neutzling van het Rijksbureau voor Volksgezondheid en Sociale Zaken in Rostock is dit een te verwaarlozen cijfer: zeven sterfgevallen – dat is slechts 0,01 procent van alle personen die tot nu toe in Mecklenburg-Vorpommern tweemaal zijn gevaccineerd. Een cynische verklaring.

Statistisch gezien is dit juist, maar in werkelijkheid betekenen zeven sterfgevallen op 149 geïnfecteerde personen een “Case Fatality Rate” (CFR) van 4,7 procent. In dezelfde periode stierven 255 van de 12.476 mensen – dat is 2,04 procent van degenen die geïnfecteerd raakten. In een vergelijkbare gemiddelde periode vanaf 5 maart stierven 76 van de 7.023 geïnfecteerde mensen – of 1,08 procent. Met andere woorden, in de hele bevolking hadden mensen meer kans om te sterven na infectie als ze voordien twee keer waren gevaccineerd.

Kudde-immuniteit lijkt zeer twijfelachtig

De cijfers worden nog gruwelijker als men bedenkt dat in Mecklenburg-Vorpommern lang niet alle personen met antilichamen ook zijn getest – bijvoorbeeld vanwege stille immunisatie (asymptotisch). Wereldwijd gerenommeerde onderzoekers als John P. Ioannidis van de elite-universiteit Stanford gaan ervan uit dat in de meeste studies een te hoge letaliteit wordt vastgesteld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: