VS: 22 staten zonder mondkapjesdwang en 12 staten verbieden vaccinpassen – Frontnieuws

vs:-22-staten-zonder-mondkapjesdwang-en-12-staten-verbieden-vaccinpassen-–-frontnieuws

12-04-21 07:17:00, Klik voor groot. De situatie in de VS begint steeds meer te verschillen van die in Europa. In totaal 9 staten waren mondkapjes nooit verplicht. Ze zijn nu reeds niet langer verplicht in 22 deelstaten. En natuurlijk, geen lockdowns en andere draconische maatregelen meer. De infectietrends zijn gelijk aan, of beter dan in deelstaten met verplichte mondkapjes en lockdowns. De werkloosheid en de collaterale schade zijn aanzienlijk lager.

Zoals u op de kaart kunt zien, lopen de Republikeinse gouverneurs voorop. Maar er zijn ook twee staten zonder mondkapjesplicht die een Democratische gouverneur hebben. In Wisconsin werd de intrekking echter tegen de wil van de gouverneur afgedwongen door een gerechtelijk bevel.

De situatie in de VS gaat dus meer en meer lijken op die in Zweden. In Zweden zijn winkels, restaurants en scholen de hele dag open. Dat is ook waar #B117 en de andere mutaties circuleren. Toch is er geen sprake van exponentiële groei.

Verbod op vaccinatiepaspoorten

De beweging tegen het vaccinatiepaspoort verspreidt zich ook meer en meer in de VS. Terwijl de gouverneurs van Florida en South Dakota aanvankelijk het voortouw namen met verboden door middel van uitvoeringsbesluiten, volgen nu steeds meer staten dit voorbeeld, deels door middel van uitvoeringsbesluiten, maar ook wettelijke verboden zijn in opmars. Momenteel zijn dat 12 staten, waaronder twee door de Democraten geregeerde, namelijk Kansas, dat ook geen mondkapjesplicht heeft, en Minnesota.

Hier is een Twitterdraad met een overzicht van de ontwikkeling, waar ook de kaart hierboven vandaan komt:

1/ FREEDOM MAP – BIG UPDATE. Exciting news & critical time for action. 12 states so far committed to disallow Vaccine Passports. This thread summarizes map changes, things to consider, resources, and call FOR US to assist in legislative action! Please RETWEET this 1st thread msg. pic.twitter.com/9WWcxWm8t8

— KBirb (@birb_k) April 11, 2021

Zweden als bewijs: lockdowns beschermen niemand

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: