Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog – Xandernieuws

grote-stad-ver-voorbij-moskou-wijst-begraafplaatsen-aan-voor-slachtoffers-verwachte-oorlog-–-xandernieuws

13-04-21 02:11:00,

Rusland is druk bezig om in het geval van een aanval zichzelf en/of de Russische bevolking in Oekraïne te kunnen verdedigen. Zo werden deze hypersonische Iskander raketten opgesteld.

—————————————————————————————————————————————–

Kremlin waarschuwt dat Amerikaanse marineschepen in Zwarte Zee zullen worden vernietigd indien deze worden ingezet bij eventuele militaire aanval van Oekraïne – ‘Troepen Polen en Wit-Rusland slaags met elkaar aan de grens’

—————————————————————————————————————————————–

De burgemeester van de Russische stad Tsjerepovets (311.000+ inwoners) heeft een verordening uitgevaardigd om locaties aan te wijzen waar ten tijde van oorlog ‘urgent’ slachtoffers moeten worden begraven. De stad ligt op zo’n 375 kilometer van Moskou, 800 kilometer van de grens met Oekraïne, en zo’n 600 kilometer van de NAVO landen Estland en Letland. Waarom zou een stad diep in Rusland een dergelijke maatregel nemen, anders dan dat het Kremlin zich inderdaad serieus voorbereidt op het moeten uitvechten van een (wereld)oorlog met het Westen? Rusland heeft tevens gewaarschuwd dat het twee Amerikaanse marineschepen in de Zwarte Zee zal vernietigen indien die schepen worden ingezet bij een eventuele militaire aanval van Oekraïne.

De op 5 april besloten resolutie nr. 1482 handelt over ‘de organisatie van het urgent begraven van lijken in oorlogstijd’ in de stad Tsjerepovets. Het MKU (Centrum voor Bescherming van Bevolking en Territoria in Noodsituaties) is verantwoordelijk voor het in samenwerking met de federale overheid aanwijzen van plaatsen ‘waar lichamen zijn gevonden, en degenen die in oorlogstijd zijn omgekomen te identificeren en documenteren.’ Ook worden er ‘materiële en technische middelen’ aangeschaft voor ‘het dringend begraven van lijken en ontsmetting.’

‘Amerikaanse marineschepen kunnen worden vernietigd’

Deze verordening in een stad zo diep in Rusland kan enkel betekenen dat het land er ernstig rekening mee houdt het doelwit te worden van massale raketaanvallen, niet alleen vanuit Oekraïne, maar ook vanaf NAVO grondgebied, vliegtuigen en schepen. (1)

Zo varen er reeds twee Amerikaanse destroyers in de Zwarte Zee. Dmitry Peskov, perssecretaris van het Kremlin, had daar een ernstige waarschuwing voor: ‘Als de kruisraketten van deze destroyers worden gebruikt tegen het grondgebied van de Donetsk- en Luhansk republieken, kunnen deze Amerikaanse oorlogsschepen worden vernietigd. Rusland zal op deze manier Russische burgers verdedigen.’ (2)

Absurd: Rusland mag van Merkel niet reageren op militaire provocaties

NAVO officials en Westerse politici zoals Angela Merkel hebben Rusland opgedragen zijn troepen – al 28 bataljons in getal – aan de grens met Oekraïne weg te halen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: