Johns Hopkins Center oefent nieuwe ‘pandemie’… – Interessante Tijden

johns-hopkins-center-oefent-nieuwe-‘pandemie’…-–-interessante-tijden

13-04-21 09:06:00,

Oefening voor Spindoctors bij nieuwe plandemie

Open en bloot op het web bij het Johns Hopkins Center for ‘Health Security’ (het militaire paradigma van Biosecurity) vind je de oefening voor een nieuwe plandemie (2025/8) voor ‘public health risk communicators’ (spindoctors, vergelijkbaar met ‘Corona Gedragsunit’ RIVM en OMT).

De studie legt uit hoe hun Spindoctoring-team dan eventuele weerstand van het publiek moeten overwinnen, nadat bijwerkingen van vaccins in het nieuws komen.

Tot verzonnen tweets uit 2026 met ‘Drug Free Mom’ aan toe als voorbeeld, die onder het motto ‘not my kids’ zich tegen de aanval op de integriteit van ons lichaam verzet.

Let op de datum van de ‘oefen’-tweet 7 augustus 2026 De vijand die bestreden moet, blz 55

SPARS-uitbraak met ‘COROVAX’ als remedie
Net als bij Event 201 in oktober 2019 (oefening World Economic Forum, Johns Hopkins in Wuhan met Bill Gates), gaat dit document over de uitbraak van nog weer een nieuw SARS-virus, dat ze SPARS noemen. Op pagina 83 staat de hele tijdlijn voor 2 jaar, hoe de spindoctors moeten anticiperen.

Uiteraard is er opnieuw maar 1 remedie, massa-vaccinatie, en wie daar bedenkingen bij heeft is de vijand, die met massieve inzet van spindoctoring en medi-technocraten(public health officials) gedemoniseerd en bestreden moet worden, in ‘concerted effort’ tussen de regering en vaccinverkopers.

Zoals de vaste lezers al over hun 2030 Agenda weten: bedrijven werken als verlengstuk van de overheid, die op haar beurt weer in handen is van de 1% (UBO’s, bovenbazen grootbedrijf verweven met militair industrieel complex)

Craft an effective respons om publieke kritiek de kop in te drukken

Die vijand dat zijn de wappies (wie verzon die term) versimpeld tot ‘anti’-vaccine. En ze werpen zich op het corrigeren van ‘onjuiste informatie’.

We zien in dit rapport de oefening, voor hoe dan de reeds door het WHO bedachte term ‘infodemie’ om zich heen grijpt, en hoe hun spindoctors daar op in moeten grijpen om de hearts and minds terug te winnen. Zoals blz 55, voorzien van de tweet van de bezorgde moeder:

Concern about SPARS was quite high among many parents of young children, and when anti-
vaccination campaigns began threatening vaccine uptake, some of these parents began to mobilize.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: