Pfizer’s experimentele mRNA-vaccin doodt beroemde CNN juridisch analist die de injectie bejubelde – Frontnieuws

pfizer’s-experimentele-mrna-vaccin-doodt-beroemde-cnn-juridisch-analist-die-de-injectie-bejubelde-–-frontnieuws

13-04-21 02:04:00, © Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0) Een celebrity juridisch analist genaamd Midwin Charles is overleden nadat ze het Covid-19 vaccin van Pfizer had gekregen. Zij voegt zich bij duizenden andere mensen die zijn overleden in de dagen en weken na het krijgen van hun experimentele Covid-19 vaccinaties.

Midwin Charles overleed op de jonge leeftijd van 47 jaar. Ze was een vaste medewerkster van CNN en MSNBC. Ze ontving haar eerste dosis van Pfizer’s experimentele mRNA-vaccin op 1 maart en was er snel bij om de vaccins op social media te promoten. Op Twitter pochte Charles over de efficiëntie van het vaccinatieproces en moedigde anderen aan om in de rij te gaan staan en hun steentje bij te dragen met de woorden “Let’s do this!”.

Ongetwijfeld zal CNN haar dood melden als een “toeval” terwijl ze anderen aanmoedigen om de Covid-19 euthanasie-injecties te blijven nemen.

Jonge vrouw overlijdt plotseling na inenting met covid-vaccins

In de eerste drie maanden na de lancering van de covid-vaccins heeft het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) meer dan 228 gevallen van anafylactische shock na toediening van de Covid-19 vaccins geregistreerd. Iemand kan een anafylaxie krijgen binnen enkele seconden of minuten nadat hij is blootgesteld aan iets waarvoor zijn lichaam allergisch is. Anafylaxie is een ernstige, mogelijk levensbedreigende allergische reactie. Veel mensen hebben geen idee waar hun lichaam allergisch voor is, of dat ze allergisch zijn voor een van de vele chemische stoffen in een vaccin. Volgens de Mayo Kliniek, veroorzaakt anafylactische schok, “uw immuunsysteem om een vloed van chemische producten vrij te geven die kunnen veroorzaken dat u in schok te gaan – uw bloeddruk daalt plotseling, en uw luchtwegen vernauwen zich, blokkeren ademhaling … Als anafylaxie niet onmiddellijk wordt behandeld, kan het fataal zijn”.

Volgens berichten op social media had Midwin Charles uit voorzorg een EpiPen bij zich voor haar vaccinatieafspraken. Na het prijzen van de vaccinatie, gaf zij toe dat zij dodelijk allergisch voor pinda’s was. Zij zei dat zij een EpiPen bij zich zou hebben in de inentingskliniek “in geval ik in anaphylaxis schok ga”. De medische autoriteiten moedigen mensen met reeds bestaande allergieën en auto-immune condities aan om een EpiPen bij de hand te hebben tijdens en na de Covid-19 vaccinaties.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: