Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

poppenspelers-soros-&-gates:-schandaal-rond-gekochte-rechters

13-04-21 06:13:00,

Homepagina » Mens en Dier » Poppenspelers Soros & Gates: schandaal rond gekochte rechters

in Mens en Dier 13 april 2021 19:00

Enkele dagen geleden oordeelde het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM) dat verplichte vaccinaties niet in strijd zijn met de mensenrechten en nodig kunnen zijn in een democratische samenleving.

Uit onderzoek van het European Center for Law & Justice (ECLJ) is gebleken dat ngo’s die gelinkt zijn aan George Soros rechters van het EHRM hebben beïnvloed. “We hadden nooit gedacht dat we zulke verontrustende ontdekkingen zouden doen,” schrijven de onderzoekers.

Minstens 22 van de 100

Het hof bestaat uit 47 rechters, één namens elke lidstaat van de Raad van Europa. Twaalf rechters van het hof hebben gewerkt voor de Open Society Foundations (OSF) van Soros.

Minstens 22 van de 100 rechters die sinds 2009 zijn benoemd bij het hof werkten eerder voor ngo’s die gefinancierd worden door de miljardair. Achttien van hen waren betrokken bij zaken die waren aangespannen door hun voormalige werkgever. In slechts 12 van de 88 gevallen trok een rechter zich terug vanwege de banden met de ngo’s.

Bill Gates

Daarnaast hadden Soros en zijn lobbyisten tussen 2014 en 2018 in totaal 64 gesprekken met commissarissen en hooggeplaatste functionarissen van de Europese Commissie. Oud-voorzitter van de Europese Commissie Jean-Claude Juncker en hoge commissaris voor de Mensenrechten van de VN Michelle Bachelet noemden Soros hun ‘vriend’.

Tussen 2004 en 2013 schonken miljardair Bill Gates en Soros bijna 1,4 miljoen euro aan de Raad van Europa. Sinds 2015 zijn de donaties niet meer terug te vinden omdat de Raad van Europa daar een apart fonds voor heeft opgericht. Het Internationaal Strafhof zou in 2017 een slordige 115.000 dollar van de OSF van Soros hebben ontvangen.

[Wochenblick]

4.8 28 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: