Universitaire studie: Pfizer-gevaccineerden hebben 8 keer hogere kans op corona mutatie – Xandernieuws

universitaire-studie:-pfizer-gevaccineerden-hebben-8-keer-hogere-kans-op-corona-mutatie-–-xandernieuws

13-04-21 06:14:00,

—————————————————————————————————————————————–

Waar onafhankelijke wetenschappers al voor waarschuwden, is nu bevestigd: gevaccineerde mensen worden veel vatbaarder voor sommige corona mutaties. Uit een onderzoek van de Universiteit van Tel Aviv blijkt dat mensen die zijn geïnjecteerd met het Pfizer vaccin – in Nederland verreweg het vaakst toegepast – een maar liefst 8 keer hogere kans hebben om de Zuid Afrikaanse variant van het coronavirus te krijgen. ‘We doen het allemaal voor de zorg’ zou nu wel eens precies het omgekeerde effect kunnen krijgen als steeds meer gevaccineerde mensen in het ziekenhuis zullen moeten worden opgenomen.

In top vaccinatie-natie Israël wordt bij maar liefst 5,4% van de Pfizer-gevaccineerden de Zuid Afrikaanse B.1.351 variant van het coronavirus aangetroffen. Bij ongevaccineerden is dat slechts 0,7%. ‘Dit betekent dat deze variant in staat is om tot op zekere hoogte door de bescherming van het vaccin te breken,’ gaf Adi Stern van de universiteit als commentaar.

Welbeschouwd is er een veel logischere verklaring waar tal van experts al voor hebben gewaarschuwd, namelijk dat het vaccin de natuurlijke weerstand tegen virusmutaties juist afbreekt. (Zie o.a.: / Research wijst op het risico dat juist vaccins levensgevaarlijke mutaties corona virus kunnen veroorzaken (05-02)).

‘Verrast door de uitkomst’, maar waarom?

Stern gaf toe dat het wetenschappelijke team ‘verrast’ is door de uitkomst. Van de 400 onderzochte mensen hadden ze maar één geval van de Zuid Afrikaanse variant verwacht, en niet 8. ‘Daar was ik natuurlijk niet blij mee.’

Wel is het een variant die weinig voorkomt (1% van alle veronderstelde Covid gevallen), al zou dat juist door het vaccin wel eens kunnen veranderen. Immers: deze mutatie wordt amper aangetroffen bij ongevaccineerden, wat betekent dat het natuurlijk afweersysteem veel beter in staat is dit (veronderstelde) virus af te weren. Zonder vaccins zou deze ongevaarlijke mutatie dus geen enkele kans hebben gekregen.

Franse universitaire onderzoekers constateerden eind februari / begin maart dat het Pfizer vaccin in Israël in alle leeftijdscategorieën een tientallen tot honderden malen hogere sterfte veroorzaakt. De wetenschappers waren dermate geschokt, dat ze letterlijk spraken van ‘een nieuwe Holocaust’.

Desondanks worden ongevaccineerden in Israël, en binnenkort ook in Nederland, gediscrimineerd en gestraft met gedeeltelijke uitsluiting van de samenleving. Zoal we al vaak hebben geschreven: ook dit hoort bij de omkering van alle waarden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: