De soevereine mens: Hoe je jezelf bevrijdt – De Lange Mars Plus

de-soevereine-mens:-hoe-je-jezelf-bevrijdt-–-de-lange-mars-plus

14-04-21 07:08:00,

Al ver voor coronatijd zijn mensen bezig aan te tonen dat het politieke systeem waarvoor gekozen is ons gevangen houdt. In de huidige tijd blijkt dit nog duidelijker. De uitersten van onvrij en vrij zijn nu iedere dag beter zichtbaar dan een paar jaar geleden. Vandaar dat dit boek een opnieuw populair is. Wat de schrijvers destijds helder zagen, beginnen steeds meer mensen nu in te zien. Daarom brengen we deze klassieker nog even onder de aandacht.

Het boek ‘De soevereine mens’ neemt de lezer mee op een wonderlijke tocht door onze samenleving en toont zaken die niet zo normaal zijn als ze lijken, maar die aangeleerd zijn.

Verandering en bevrijding zijn mogelijk. De schrijvers gaan je hierin voor.

Volgens de schrijvers robert; boerman en luca; van dinter, worden mensen voorgespiegeld als staatsburgers met een bijbehorend uniek burgerservicenummer in plaats van als een Mens.

‘Je wordt als vrij mens geboren waarna je met een juridische truc van de overheid slaaf wordt gemaakt.’

Zij laten zien hoe een mens een slaaf wordt die zijn hele leven lang belastingen moet betalen aan een overheid die fraudeert, mensenrechten schendt en de burger wijsmaakt als vrij mens in een vrij land te leven. Het boek is een aanmoediging om ‘te leven in vrijheid met respect voor elkaar en de omgeving’  in plaats van ‘verder leven in de gevangenis die Nederland heet’.

Staatsburger

Ze leggen uit dat iedere burger een contract heeft met de Nederlandse Overheid en op welke manier de overheid erin slaagt om belastinggeld af te ‘troggelen’. ‘ Als natuurlijk persoon is iedere burger een STAATSburger, met andere woorden eigendom van de staat. En op welke manier je hieraan iets kunt doen en het zelfs ongedaan kan maken. Aangegeven wordt op welke manier je je naam kunt claimen en hoe je met de belastingdienst en de banken kunt omgaan:

“We zijn niets meer dan slaven, maar ook de 99% die een doorbraak kan forceren in dit corrupte land”, aldus de schrijvers. “Zeven miljard mensen danst naar de pijpen van die ene procent, van de dertien families. Omdat zij de media, het leger,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: