Engelse politie schopt deur open en arresteert man wegens overtreding van COVID quarantaine regels – Frontnieuws

engelse-politie-schopt-deur-open-en-arresteert-man-wegens-overtreding-van-covid-quarantaine-regels-–-frontnieuws

14-04-21 09:51:00, Op de video is te zien hoe de politie in het Verenigd Koninkrijk de deur van een man inschopt en hem arresteert omdat hij de Covid-quarantaineregels heeft overtreden.

In de schokkende videoclip is te zien hoe een vrouw, vermoedelijk de vrouw of vriendin van de man, de voordeur van het pand registreert terwijl glas het huis binnenvliegt wanneer de agenten inbreken.

De vrouw beschuldigt de politie van het plegen van criminele handelingen en dreigt hen voor de rechter te slepen terwijl een hond in paniek de trap oprent en ternauwernood vermijdt door het glas geraakt te worden.

“Jullie worden verondersteld ons te beschermen!”, schreeuwt de vrouw als de politie het huis binnenkomt.

De twee agenten vragen de vrouw aan de kant te gaan terwijl ze hun badgenummers eist.

Berichtgeving en video via Summit News.

“Martin, je staat onder arrest voor een overtreding van de Covid-regels, je hebt nagelaten in quarantaine te gaan in een aangewezen hotel toen je dat was opgedragen”, wordt de man verteld terwijl hem handboeien worden omgeslagen.

Het is niet bekend waar het incident plaatsvond, maar te oordelen naar de accenten van de betrokkenen is het waarschijnlijk in of nabij Liverpool.

Volgens de huidige Britse Coronaviruswetgeving kunnen mensen die zonder goede reden naar het buitenland proberen te reizen, een boete van £5.000 krijgen.

Wie liegt over de plaats waarvandaan hij naar het land is teruggekeerd, of wie bij terugkeer nalaat in een aangewezen hotel in quarantaine te gaan, riskeert een boete van maximaal 10.000 pond en een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar.

Manipulatie van de bevolking: hoe ministers ‘geheime tactieken’ gebruikten om het publiek thuis en bang te houden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: