Technisch directeur CNN geeft toe louter leugens en propaganda over Trump en corona te hebben verspreid – Xandernieuws

technisch-directeur-cnn-geeft-toe-louter-leugens-en-propaganda-over-trump-en-corona-te-hebben-verspreid-–-xandernieuws

14-04-21 07:38:00,

—————————————————————————————————————————————–

Volgende angst-leugen propagandacampagne aangekondigd: ‘Bereid je maar voor, want klimaatverandering wordt de volgende ‘Covid’ bij CNN’

—————————————————————————————————————————————–

Charlie Chester, technisch directeur bij CNN, heeft in een gesprek met een onafhankelijke onderzoeksjournalist van Project Veritas toegegeven enorme leugens over Trump en corona te hebben verspreid, met als doel om Trump weg te krijgen. ‘Ik geloof 100% dat als wij er niet waren geweest, ik niet weet hoe Trump weggestemd had kunnen worden.’ Nu Biden er zit – die opzettelijk veel gezonder werd voorgesteld dan hij in realiteit is – ‘zullen wij onze focus snel verleggen naar het klimaat.’ Overigens worden ook over dat onderwerp al jaren eigenlijk alleen maar glasharde leugens verspreid. Het doel van de VN, de WHO, het WEF en de EU is om het Westen in een permanente klimaat lockdown te duwen, die de basis van onze economie en samenleving zal vernietigen.

CNN is net als bijna alle andere Westerse massamedia instrumentaal geweest in het aanwakkeren van angst en paniek onder de bevolking. Chester, die niet wist dat het gesprek werd opgenomen, verklaarde dat de zender alles aangreep ‘om een verhaal’ over Trump te kunnen bedenken. Voorbeeld: toen Trump hands op zeker moment even trilde, ‘hebben we heel veel medische mensen binnengehaald om een uitleg te geven die pure speculatie was, dat hij neurologische schade had, het niet meer op een rijtje had, zijn taken niet meer kon verrichten. We hebben toen iets bedacht waar wij niets van afwisten. Dat is – ik denk dat dit propaganda is.’

Verder werd een ander verzinsel, de ook door de Nederlandse media constant herhaalde totaal ontkrachte Russische samenzweringstheorie, tot op de bodem uitgemolken, en zette de zender Trumps aanhangers voortdurend weg als ‘binnenlandse terroristen’.

Tegelijkertijd werd Biden enkel afgebeeld ‘als hij aan het joggen was, dat hij gezond was, alsof hij een jonge oudere was.’ Bij CNN wisten ze echter heel goed dat de dementerende Biden eigenlijk in een verzorgingstehuis thuishoort, en zelfs nauwelijks in staat is ‘toespraken’ van een teleprompter af te lezen.

‘Focus zal worden verlegt naar klimaatverandering’

Het zogenaamde gevaar van corona, een doorsnee luchtwegvirus, werd enorm opgeblazen door te beweren dat Trump in alleen al de VS verantwoordelijk was voor mogelijk honderdduizenden doden. Nu Trump – via opzichte media- en stembusfraude – is verwijderd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: