De Wieler-dossiers: verwikkelingen en onthullingen

de-wieler-dossiers:-verwikkelingen-en-onthullingen

15-04-21 08:40:00,

De Wieler-dossiers: verwikkelingen en onthullingen

16.04.2021 | www.kla.tv/18523

De Wieler-dossiers: verwikkelingen en onthullingen Professor Dr. Lothar Wieler is sinds 2015 voorzitter van het Duitse Robert Koch Instituut. RKI Dit instituut is de centrale instelling van de Duitse federale overheid voor ziekte controle en ziekte preventie. (Het RKI is de Duitse RIVM in Nederland, Sciensano in België ) De kerntaken van het RKI zijn het opsporen, voorkomen en beheersen van, met name, infectieziekten en het ontwikkelen van wetenschappelijke kennis als basis voor beslissingen over gezondheidsbeleid. In zijn rol als voorzitter van de RKI rapporteert dr. Wieler rechtstreeks aan het federale ministerie van Volksgezondheid en heeft grote invloed op politieke besluiten die worden genomen. Zijn uitspraken hebben gewicht! Wieler is ook verantwoordelijk voor alle cijfers die met Corona te maken hebben, zoals de zogenaamde infectiecijfers en de incidentie waarde. Deze dagelijks gerapporteerde cijfers geven politici de rechtvaardiging voor de vergaande beperkingen van de grondrechten die in de hele geschiedenis van de Bondsrepubliek Duitsland nooit hebben bestaan. Vanwege de enorme verantwoordelijkheid die Lothar Wieler daardoor draagt, moet hij ook kritisch bekeken worden zoals wordt gedaan in deze indrukwekkende documentaire. Schokkende onthullingen komen naar boven. De verreikende verwikkelingen van Lothar Wieler Professor Wieler is lid van enkele zeer invloedrijke nationale en internationale organen: Nationale Academie van Wetenschappen Leopoldina In een rapport dat mede door Wieler is geschreven, riep hij begin december 2020 op tot een harde lockdown die de bondskanselier samen met de regeringsleiders van de deelstaten op 13 december 2020 besloot uit te voeren. Professor Michael Esfeld, zelf lid van de Leopoldina, protesteerde in het openbaar op zeer gewelddadige wijze tegen dit politieke misbruik van de wetenschap. Hij beschuldigde zijn collega’s: “Deze wetenschappers gebruiken de overheid voor propaganda.” De Tübingense professor Thomas Aigner verliet de Academie van Wetenschappen in Mainz vanwege de mening van de Leopoldina, “omdat hij dit niet langer kon verzoenen met zijn geweten”, aangezien de “ad hoc mening een eerlijke wetenschap niet waard is”. Wetenschappelijke adviesraad van “Global Research Collaboration for Infectious Disease Preparedness (GloPID-R) De bij GloPID-R aangesloten bedrijven zijn vaak bezorgd over de verspreiding van vaccins. Belangrijke donateurs zijn de Bill and Melinda Gates Foundation en de WHO, die ook medegefinancierd wordt door Gates. Directie van de International Association of National Public Health Institutes (IANPHI) IANPHI is opgericht en wordt gefinancierd door de Rockefeller Foundation en de Bill and Melinda Gates Foundation.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: