Puur, onversneden kwaad – Frontnieuws

puur,-onversneden-kwaad-–-frontnieuws

15-04-21 12:44:00,

Mike Yeadon is een welbespraakte microbioloog en een voormalig Vicepresident van allergie en respiratoir onderzoek bij Pfizer. Hij heeft 32 jaar voor grote farmaceutische bedrijven gewerkt en is een vooraanstaand deskundige op het gebied van virale infecties van de luchtwegen. Hij is ook een man met een missie, en zijn missie is om zoveel mogelijk mensen te informeren over de elite machthebbers die de pandemie gebruiken als een rookgordijn om hun werkelijke doelen te verbergen. Hier is Yeadon in een recent interview:

“Als je een aanzienlijk deel van de wereld zou willen ontvolken, en dat zou willen doen op een manier die geen vernietiging van het milieu met kernwapens zou vereisen, of het vergiftigen van iedereen met miltvuur of zoiets, en je wilde aannemelijke ontkenning, terwijl je een meerjarige infectieziektecrisis had; ik denk niet dat je met een beter werkplan zou kunnen komen dan wat er nu voor mij ogen gebeurt. Ik kan niet zeggen dat dat is wat ze gaan doen, maar ik kan geen goedaardige verklaring bedenken voor waarom ze het doen”. (“Interview with Dr Mike Yeadon“, The Delingpole Podcast; minuut 44:25)

“Ontvolking”? Wie zei er iets over ontvolking? Is het niet een beetje vergezocht om van een massale vaccinatiecampagne te gaan naar beschuldigingen van een samenzwering om “een aanzienlijk deel van de wereld te ontvolken”?, schrijft auteur Mike Whitney op de The Unz Review.

Dat is het inderdaad, maar Yeadon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar deze zaak en levert overtuigend bewijs dat een dergelijk duivels streven in feite het doel kan zijn. Bovendien is het niet door gebrek aan bewijs dat de mensen er niet van overtuigd zijn dat Yeadon gelijk heeft, maar door iets fundamentelers; het onvermogen om te bevatten dat mensen in staat zijn tot een bijna onvoorstelbare wreedheid en kwaadaardigheid. Hier is Yeadon weer:

“Het is me absoluut duidelijk geworden, zelfs wanneer ik praat met intelligente mensen, vrienden, kennissen … en ze beseffen dat ik ze iets belangrijks vertel, maar ze komen tot het punt [waarop ik zeg] ‘je regering liegt tegen je op een manier die kan leiden tot je dood en die van je kinderen,’ en ze kunnen niet beginnen om zich verder ermee bezig te houden. En ik denk dat misschien 10% van hen begrijpt wat ik zei,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: