Terwijl de media alleen de aandacht vestigen op de “zeldzame bloedstolsels”, zijn er in de VS en Europa al meer dan 10.000 sterfgevallen gemeld na het krijgen van de verschillende COVID-injecties – Frontnieuws

terwijl-de-media-alleen-de-aandacht-vestigen-op-de-“zeldzame-bloedstolsels”,-zijn-er-in-de-vs-en-europa-al-meer-dan-10.000-sterfgevallen-gemeld-na-het-krijgen-van-de-verschillende-covid-injecties-–-frontnieuws

15-04-21 06:15:00,

In Europa zijn meer dan 7.000 sterfgevallen gemeld en wereldwijd meer dan 200.000 kwetsuren.

Terwijl de media alleen aandacht besteden aan de “zeldzame bloedstolsel” sterfgevallen die zich voordoen met de adenovirus vaccins (AstraZeneca en Johnson & Johnson) als geïsoleerde gevallen, hebben we bij de Europese en Amerikaanse meldsystemen voor bijwerkingen van vaccins al meer dan 10.000 sterfgevallen met alle vaccins die op beide locaties zijn goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen.

Sinds december zijn meer dan 10.000 mensen kort na de Covid-19 vaccinatie overleden. Onder de sterfgevallen bevinden zich meer dan 7.100 in Europa, volgens het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), en 3.005 die zijn gemeld door de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC).

Op dinsdag registreerde EudraVigilance, de databank van het EMA voor meldingen van vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, 4.036 “dodelijke afloop” na toediening van het Covid-19 vaccin van Pfizer, alsook 1.922 en 1.234 sterfgevallen na toediening van vaccins die respectievelijk door Moderna en AstraZeneca zijn geproduceerd, bericht Trikooba.com.

EudraVigilance vermeldt ook 20 meldingen van sterfgevallen na het door Johnson & Johnson ontwikkelde vaccin. In de databank staan meer dan 200.000 kwetsuren die mogelijk verband houden met de vier vaccins, en tienduizenden gevallen zijn als “ernstig” geclassificeerd.

Bovendien zijn tot 12 april in de Verenigde Staten 3.005 sterfgevallen en meer dan 56.869 ongewenste bijwerkingen gemeld als gevolg van vaccinaties tegen Covid-19. Vaccinletsels in de Verenigde Staten worden bijgehouden door VAERS, een bewakingssysteem onder toezicht van de CDC en de U.S. Food and Drug Administration (FDA).

Van de meldingen van vermoedelijke bijwerkingen van het Covid-19 vaccin die door VAERS zijn gepubliceerd, kwam 42% van de sterfgevallen voor bij mensen die binnen 48 uur na de injectie ziek werden. VAERS heeft melding gemaakt van duizenden andere gevallen met meer invaliderende gevolgen, waaronder 620 gevallen van Bell’s palsy (gezichtsverlamming) en 110 miskramen na vaccinaties.

Covid-19 vaccins staan over het algemeen bekend om hun verontrustende hoeveelheid bijwerkingen. Volgens de evaluatie van de FDA kreeg meer dan 55 procent van de deelnemers aan het onderzoek die het Pfizer-vaccin hadden gekregen, binnen zeven dagen na de vaccinatie hoofdpijn, en 45 procent zei dat ze uiteindelijk koorts- of pijnstillers nodig hadden.

“Ik heb nog nooit zo’n hoge incidentie van ongewenste voorvallen bij een vaccin gezien“,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: