18 redenen waarom ik het Covid-vaccin niet ga halen | Stichting Vaccin Vrij

18-redenen-waarom-ik-het-covid-vaccin-niet-ga-halen-|-stichting-vaccin-vrij

16-04-21 01:02:00,

Het volgende artikel is een – iets ingekorte – vertaling van ’18 reasons why I won’t be getting a COVID vaccine’ van Christiaan Elliot. Na het lezen ervan zult u inzien dat het nemen van een vaccin om weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij u blootstelt aan een groot gezondheidsrisico waarvoor u maar bitter weinig voor terugkrijgt…

18 redenen waarom ik geen Covid-vaccin wil

Christiaan Elliot

Nr. 1: VACCINMAKERS KUNNEN NIET AANSPRAKELIJK GESTELD WORDEN

 
De enige industrie in de wereld die niet aansprakelijk gesteld kan worden voor (lichamelijke) schade of overlijden die is veroorzaakt door hun product, zijn vaccin-producenten.

Door de ‘National Childhood Vaccine Injury Act’ uit 1986, en versterkt door de ‘PREP Act’, kunnen vaccin-producenten niet worden aangeklaagd voor vaccinatieschade, zelfs niet als wordt aangetoond dat zij nalatig zijn geweest.

De producenten van Covid-vaccins mogen een ‘one-size-fits-all’ product maken – zonder die te testen op subpopulaties (d.w.z. mensen met specifieke gezondheidsproblemen) – terwijl ze niet bereid zijn om enige verantwoordelijkheid te aanvaarden voor eventuele bijwerkingen of sterfgevallen die hun producten veroorzaken.

Als een bedrijf niet bereid is om achter zijn product te staan wat betreft veiligheid, vooral als het een product is dat met een versnelde toelatingsprocedure dierproeven heeft overgeslagen en gehaast op de markt is gebracht, dan ben ik niet bereid om een risico te nemen met hun product.

Geen aansprakelijkheid. Geen vertrouwen.

Nr. 2: HET VERLEDEN VAN DE VACCIN-PRODUCENTEN

De vier grote bedrijven die deze COVID vaccins maken:

– hebben nog nooit een vaccin op de markt gebracht voordat ze een COVID-19 vaccin produceerden (Moderna en Johnson & Johnson).

– of hebben een strafblad (Pfizer, en Astra Zeneca).

– of beide (Johnson & Johnson).

 
Moderna probeerde al jaren “ons RNA te moderniseren” (vandaar de bedrijfsnaam), maar heeft nog nooit een product met succes op de markt gebracht. Het kwam dus goed uit voor hen dat de overheid ze een flinke geldinjectie toediende om het maar te blijven proberen.

Alle grote vaccin-producenten (behalve Moderna) hebben tientallen miljarden dollars aan schadevergoedingen betaald voor andere producten die zij op de markt brachten, terwijl zij er vooraf al van op de hoogte waren dat deze producten lichamelijke schade en overlijden konden veroorzaken – zie Vioxx,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: