De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbij – Frontnieuws

de-globale-pandemie-hoax-is-nauwgezet-voorbereid,-verloopt-precies-volgens-plan-en-is-nog-lang-niet-voorbij-–-frontnieuws

16-04-21 12:59:00, De wereldwijde knockdown volgt op een pandemisch scenario dat al in 2017 tot in de puntjes was gepland door de Johns Hopkins University. Het is tot dusver met indrukwekkende precisie verlopen, niet in het minst dankzij de ondersteunende mainstream media, en zal naar verwachting nog meer dan anderhalf jaar duren.

De oorlog van de elites tegen de mensheid gaat zijn laatste slag in

Bij het lezen van de zogenaamd fictieve pandemie-simulatie stelt men verwonderd vast dat men zich allang feitelijk midden in het tot in de kleinste details beschreven scenario bevindt. Uitbraak en naam van het virus, overdrijving van het aantal gevallen, politiek getouwtrek, wisselende beoordelingen van de doeltreffendheid van mondkapjes, overdreven maatregelen en het zwartmaken van critici – alles wordt in detail beschreven. Zelfs de fatale bijwerkingen van vaccinatie en hun gebagatelliseerde verklaringen, schijft Eva Maria Griese.

“Een futuristisch scenario voor voorlichters over risico’s voor de volksgezondheid”

Dat is de verbazingwekkend eerlijke ondertitel van het 89 bladzijden tellende document “SPARS – Pandemie 2025-2028”. De naam klinkt al erg als SARS-COV-2, alleen het tijdsbestek verschilt aanzienlijk van het huidige verloop. Het is mogelijk dat de tijd voor de tenuitvoerlegging krap werd en dat snel moest worden opgetreden. In ieder geval lijkt de Coronacrisis precies het kader te vormen dat, volgens de heer Rockefeller, nog nodig was voor de implementatie van totale controle in een Nieuwe Wereldorde…

Het 89 pagina’s tellende document is verondersteld zuiver hypothetisch te zijn, maar blijkt absoluut profetisch te zijn

Het is echt aan te bevelen de PDF te downloaden, en op zijn minst vluchtig door te nemen. Alleen al uit de talrijke tweets en illustraties blijkt hoe angstaanjagend dicht onze werkelijkheid al is gekomen bij dit logistieke- en propaganda-meesterwerk.

“De hierin beschreven infectieuze ziekteverwekker, de medische tegenmaatregelen, de personages, de fragmenten uit de nieuwsmedia, de berichten in de sociale media, en de reacties van de overheidsinstanties zijn volledig fictief”.

De zelfpromotie van de Johns Hopkins Universiteit suggereert precies het tegenovergestelde van wat eigenlijk de bedoeling is

“Het Johns Hopkins Center for Health Security werkt aan het beschermen van mensen tegen epidemieën en rampen en het opbouwen van veerkrachtige gemeenschappen door middel van innovatieve wetenschap, betrokkenheid en onderzoek dat de organisaties,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: