‘Roemeense longarts geneest 100% van 1000 corona patiënten met simpele medicijnen’ – Xandernieuws

‘roemeense-longarts-geneest-100%-van-1000-corona-patienten-met-simpele-medicijnen’-–-xandernieuws

16-04-21 08:38:00,

—————————————————————————————————————————————–

‘Grove fouten gemaakt met beademing corona patiënten, die daar juist door zijn gestorven’

—————————————————————————————————————————————–

De Roemeense longarts Flavia Groşan (foto) zegt 100% van zo’n 1000 corona patiënten te hebben genezen met behulp van simpele en goedkope medicijnen. Ze moest eind maart haar claims voor het Bihor Medische Tuchtcollege toelichten, maar werd vanwege haar aantoonbare successen vrijgesproken van foute praktijken. Groşan, die in de stad Oradea (bij de grens met Hongarije) woont, is al enige tijd een veel geziene medicus in de Roemeense media, waar ze steeds zware kritiek uit op het gevoerde beleid.

De longarts, die 20 jaar ervaring heeft, behandelt corona in alle fasen als een ‘atypische longontsteking’. Volgens Groşan zijn er grove fouten gemaakt met het (overmatig en/of geïntubeerd) beademen van corona patiënten, waardoor velen volgens haar onnodig zijn gestorven. Teveel zuurstof over te lange periodes kan namelijk tot longoedeem lijden, waardoor patiënten kunnen overlijden. Intubatie is nòg gevaarlijker (want daarmee worden de toch al aangetaste longblaasjes ‘opgeblazen’, met de dood als gevolg. Zie o.a. ons artikel van 7 juni 2020: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten).

Volgens Groşan moeten corona patiënten daarom minder zuurstof krijgen, in ieder geval niet meer dan ze nodig hebben. Ze geeft haar patiënten onder meer het ontstekingsremmende antibioticum clarithromycine, wat een krachtigere vorm is van het in Nederland bekende azitromycine, en tevens de reden dat ze deze zwakkere variant liever niet gebruikt. Ze past clarithromycine al 10 jaar lang met groot succes toe bij patiënten met zowel virale als atypische longontstekingen.

‘Geef geen codeïne, dan lopen de longen vol en kunnen ze niet meer ademen’

Ze waarschuwde tegen het voorschrijven van Kaletra (anti-HIV medicijn, lopinavir) en codeïne aan Covid-19 patiënten, omdat die de symptomen alleen maar erger zouden maken. Een aantal verplegers in het ziekenhuis waar ze werkt merkten dit op en stopten met het toedienen van deze middelen. Artsen waren vervolgens verbaasd dat het met deze patiënten veel beter ging, en ze ook geen diarree kregen.

Codeïne gaat hoesten tegen, maar daardoor kunnen patiënten juist stikken in hun eigen longslijm, zo legde ze uit. Omdat hun longen vollopen raken velen in paniek als ze merken dat ze amper meer adem kunnen halen. ‘En dan krijgen ze pijnstillers en worden ze aan de beademing gelegd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: