VS: gedwongen vaccinatie van gehandicapten – DissidentNL

vs:-gedwongen-vaccinatie-van-gehandicapten-–-dissidentnl

16-04-21 08:35:00, Gedwongen vaccinatie van gehandicapten – Foto bron: MPI

Op een video die circuleert op de sociale media is te zien hoe leden van het departement van de sheriff van Los Angeles (LASD) met geweld gehandicapten injecteren met het anti-Covid-vaccin.

Functionarissen van de LASD lanceerden „Operation Homebound“, “een programma om de meest ondervertegenwoordigde, huisgebonden en onderbediende inwoners met een handicap in onze gemeenschappen, waaronder daklozen, te vaccineren”, volgens de website van de LASD.

Op de beelden zijn twee mensen in burger en een geüniformeerde agent te zien die een vrouw, die zichtbaar bang is, in bedwang houden terwijl een tweede geüniformeerde agent de naald in haar arm prikt, bericht Unser Mittel Europa.

Een andere clip toont een vrouw die nauwelijks kan bewegen of spreken. “Het is oké, mijn beste. Het is al goed. We hebben u net ingeënt“, zegt een agent tegen de vrouw, die leek te slapen en wakker werd terwijl ze een injectie in haar arm kreeg.

De video is afschuwelijk,” vertelde psychiater Peter Breggin, een voorvechter van geïnformeerde toestemming die een succesvolle campagne leidde tegen de psychiatrische praktijk van chirurgische lobotomie op geesteszieken in de zeventiger jaren, aan LifeSiteNews. “Dit vertegenwoordigt het slechtste van de psychiatrie, de volksgezondheid en de progressieve politiek in dienst van het globalisme,” zei Breggin.

Volgens Dr. Breggin zou niemand die niet in staat is toestemming te geven – met inbegrip van kinderen, mensen met ernstige ziekten en mensen in instellingen zoals gevangenissen, ziekenhuizen en verpleeghuizen – mogen worden gevaccineerd met een experimenteel vaccin dat nog steeds klinisch wordt getest.

Alle vaccins die momenteel in omloop zijn, zijn niet goedgekeurd of gelicentieerd door de Food and Drug Administration, maar hebben alleen een noodvergunning gekregen en zijn dus nog experimenteel.

“Het is vastgelegd grondwettelijk recht dat experimenten op geesteszieken verbiedt,” zei Dr. Breggin, die ook de auteur is van het boek COVID-19 and the Global Predators.

Het Homebound programma heeft tot nu toe ongeveer 500 mensen met een handicap in Los Angeles gevaccineerd.

Hoofdofficier Trina Schrader van de LASD verklaarde onlangs dat het bureau van de sheriff de Homebound heeft opgeschort vanwege de “pauze” die de FDA heeft ingelast met betrekking tot het vaccin van Johnson & Johnson.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: