Amerikaanse universiteiten dwingen studenten nu om experimentele COVID-vaccins te nemen – DissidentNL

amerikaanse-universiteiten-dwingen-studenten-nu-om-experimentele-covid-vaccins-te-nemen-–-dissidentnl

17-04-21 11:13:00,

Er wordt gezegd dat de universiteit de plaats is waar jongeren vaardigheden voor het leven leren. Maar wat hier wordt onderwezen is meer dan verontrustend.

Dwingen schooldirecteuren studenten een onnodige medische procedure te ondergaan? Vreemd genoeg heeft geen van de universiteitsambtenaren die in het onderstaande rapport worden geciteerd, erkend dat deze leeftijdsgroep statistisch gezien vrijwel geen risico loopt om ooit ziek te worden, laat staan in een ziekenhuis te worden opgenomen als gevolg van contact met het coronavirus.

Wat de vraag doet rijzen: waarom jonge mensen dwingen dit experimentele en niet naar behoren goedgekeurde farmaceutische product te nemen?

CNN heeft ook vermeden al te diep in te gaan op de vraag of deze universiteiten het controversiële vaccinpaspoort-biosurveillancesysteem zullen eisen. Alles wijst erop dat de meeste universiteiten dit dubieuze digitale opsporingssysteem graag op hun studenten loslaten, meldt 21st Century Wire.

Dit zou een ongelooflijk gevaarlijk precedent scheppen, en zal universiteiten zeker blootstellen aan mogelijk eindeloze rechtszaken wegens het flagrant schenden van de grondwettelijke rechten van studenten.

CNN meldt:

Terwijl hogescholen en universiteiten in het hele land plannen maken om studenten in de herfst weer te verwelkomen, heeft een groeiend aantal aangekondigd dat ze zullen eisen dat alle studenten volledig zijn ingeënt tegen Covid-19 voordat ze naar de campus terugkeren.

Volgens een telling van CNN hebben tot nu toe ten minste 14 universiteiten gezegd dat vaccinaties verplicht zullen zijn – en dat aantal zal naar verwachting groeien.

Universiteiten voeren sinds eind maart een vaccinatiebeleid, toen Rutgers University in New Brunswick, New Jersey, als een van de eersten zei dat alle studenten laten vaccineren een “versnelde terugkeer naar de normale situatie van voor de pandemie” mogelijk zal maken, waardoor meer persoonlijke lessen mogelijk worden, evenals meer evenementen op de campus die zullen worden toegestaan.

“Deze update van het gezondheidsbeleid betekent dat, met beperkte uitzonderingen, alle studenten die van plan zijn in het herfstsemester van 2021 aanwezig te zijn, volledig gevaccineerd moeten zijn,” aldus een verklaring van Rutgers-voorzitter Jonathan Holloway, die eraan toevoegt dat een bewijs van vaccinatie vereist zal zijn. Faculteit- en personeelsleden van Rutgers worden ook dringend verzocht zich te laten vaccineren, maar in de verklaring werd niet gezegd dat dit voor hen verplicht is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: